ΒΟΛΟΣ

Μπράτσος: "Αξίζει να σχολιάζεται ο Βόλος για το τι κάνει και κερδίζει, όχι ο αντίπαλος"

Ο Κώστας Μπράτσος
Ο Κώστας Μπράτσος EUROKINISSI SPORTS

Ο Κώστας Μπράτσος δήλωσε αμέσως μετά το ματς ότι ο Βόλος αξίζει να σχολιάζεται αυτός όταν κερδίζει και όχι τα λάθη που κάνουν οι αντιπάλοι του.

Ο Κώστας Μπράτσος ήταν χαρούμενος μετά τη νίκη του Βόλου κόντρα στον Άρη, τονίζοντας όμως ότι αξίζει να σχολιάζονται και οι παίκτες του για το τι πετυχαίνουν όταν κερδίζουν, όχι μόνο ο αντίπαλος. Παράλληλα τόνισε ότι αυτές οι νίκες χαρίζουν στον Βόλο το δικαίωμα να ονειρεύεται, όμως οι παίκτες του οφείλουν να μείνουν ταπεινοί.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κώστας Μπράτσος στην COSMOTE TV: Για το αν ο Βόλος μπορεί να κοιτάξει την εξάδα: "Είναι πολύ νωρίς, πρέπει να είμαστε ταπεινοί. Αυτές οι νίκες μας δίνουν όμως το δικαίωμα να κοιτάμε ψηλά. Αυτά τα παιδιά, αξίζει να σχολιαστούν, για το τι κάνει ο Βόλος και κερδίζει, όχι τι δεν κάνουν οι άλλες ομάδες και ηττούνται. Αυτή η ομάδα έχει πολλά ακόμα να δώσει, πήραμε αυτοπεποίθηση από αυτή τη νίκη".

Για το τι έχει προσφέρει ο ίδιος στην ομάδα: "Ο Κώστας ο Μπράτσος δεν κάνει τίποτα, ακολουθεί την εξαιρετική δουλειά των ποδοσφαιριστών του".

TAGS ΒΟΛΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ