ΑΡΗΣ

Μπράμπετς: "Βελτιωνόμαστε ημέρα με την ημέρα, θα είμαστε έτοιμοι με την Γκόμελ"

Ο Γιακούμπ Μπράμπετς
Ο Γιακούμπ Μπράμπετς EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιακούμπ Μπράμπετς σε δηλώσεις του στη NOVA ανέφερε ότι βλέπει βελτίωση στον Άρη μέρα με τη μέρα, ενώ η ομάδα θα είναι έτοιμη για τα παιχνίδια με την Γκόμελ.

Ο Γιακούμπ Μπράμπετς δήλωσε στη NOVA αμέσως μετά τη λήξη της φιλικής αναμέτρησης με τη Γάνδη ότι οι παίκτες του Άρη βελτιώνονται μέρα με τη μέρα, ενώ θα είναι έτοιμοι για τα παιχνίδια με την Γκόμελ για τα προκριματικά του Conference League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μπράμπετς: Για το ματς: "Δύσκολο παιχνίδι στην αρχή, έπαιξαν οι πιο νεαροί παίκτες. Βγάλαμε ενέργεια, προσπαθήσαμε να κάνουμε το καλύτερο σε αυτή την αναμέτρηση. Ήταν καλή εμφάνιση. Προσπαθούμε να χτίσουμε κάτι, ήμασταν στην προετοιμασία. Στο δεύτερο ημίχρονο δημιουργήσαμε περισσότερες φάσεις και μπορούσαμε να σκοράρουμε".

Για το αν υπάρχει βελτιώση παιχνίδι με το παιχνίδι: "Φυσικά, μέρα με τη μέρα βελτιωνόμαστε. Προσπαθούμε να γίνουμε πιο δυνατοί και καλύτεροι για το ξεκίνημα της σεζόν".

Για το 3-5-2 και αν ανταποκρίθηκε η ομάδα: "Προσπαθήσαμε να είμαστε καλύτερα. Ναι ανταποκριθήκαμε. Η χρονιά είναι μεγάλη, γιατί ενδεχομένως να αλλάξουμε τον σχηματισμό".

Για το αν θα είναι έτοιμη η ομάδα στις 21 Ιουλίου: "Πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι. Δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι, αλλά πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι και θα πετύχουμε τον στόχο μας".

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ