ΑΡΗΣ

Μπράμπετς: "Κάθε νίκη ανοίγει την όρεξη, ευελπιστώ να έχουμε καλύτερη εικόνα όταν επιστρέψουμε"

Ο Γιακούμπ Μπράμπετς
Ο Γιακούμπ Μπράμπετς EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιακούμπ Μπράμπετς θεωρεί δήλωσε ότι μετά από κάθε νίκη ανοίγει η όρεξη για μεγάλα πράγματα, όμως ο Άρης πρέπει να βελτιωθεί ενόψει συνέχειας.

Ο Γιακούμπ Μπράμπετς μίλησε στη NOVA μετά τη νίκη που πέτυχε ο Άρης κόντρα στον Ολυμπιακό και στις δηλώσεις του τόνισε ότι κάθε νίκη που πετυχαίνει η ομάδα της ανοίγει την... όρεξη, ωστόσο πρέπει να βλέπουν το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά αλλά και να βελτιωθούν ενόψει συνέχειας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιακούμπ Μπράμπετς στη NOVA: Για το ματς: "Παίζουμε με τον ίδιο ρυθμό σε όλο τον αγώνα. Μας βγήκε στο δεύτερο ημίχρονο με δύο γκολ. Ο Ολυμπιακός δεν μας απείλησε. Διαχειριστήκαμε το υπέρ μας σκορ και πήραμε τη νίκη” σημείωσε ο Τσέχος στόπερ για το αποψινό παιχνίδι".

Για το ότι η ομάδα έδειξε ψυχικά αποθέματα όταν έμεινε πίσω στο σκορ: “Είναι κάτι που μας ζήτησε και ο νέος προπονητής μας, απ’ όταν ήρθε. Να παίζουμε με ψυχή και να δίνουμε τα πάντα. Υπάρχουν πολλά που πρέπει να βελτιώσουμε. Η διακοπή λόγω Εθνικών, θα μας δώσει τη δυνατότητα να δουλέψουμε. Όταν επιστρέψουμε στο πρωτάθλημα, ευελπιστώ να έχουμε καλύτερη εικόνα.

Για το αν θεωρεί ότι το φετινό ρόστερ της ομάδας, είναι καλύτερο από το περσινό: “Δε θα ήθελα να το συγκρίνω. Είμαστε ακόμα στην αρχή. Είναι το 5ο παιχνίδι. Θα το δούμε στο τέλος της χρονιάς, ανάλογα με το τι θα καταφέρουμε. Το ακούω από παντού αυτό, μπορούμε να ονειρευόμαστε όμως πρέπει να το αποδεικνύουμε κάθε εβδομάδα. Δεν έχει σημασία το βιογραφικό και το τι γράφεται για την ομάδα. Μπορούμε να το κάνουμε αλλά όλα έρχονται μέσα στο γήπεδο.

Για το αν αυτή η νίκη ανοίγει την όρεξη της ομάδας: “Κάθε νίκη ανοίγει την όρεξη και πρέπει να είμαστε πεινασμένοι για νίκες όλη τη χρονιά, πηγαίνοντας από παιχνίδι σε παιχνίδι. Θα έρθουν και οι ήττες και εκεί θα πρέπει να δείξουμε αντίδραση.”

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ