PREMIER LEAGUE

Μπράιτον - Λίβερπουλ: Προβάδισμα για τους ρεντς με τον on fire Ζότα

Ο Ντιόγκο Ζότα σκοράρει με τη φανέλα της Λίβερπουλ κόντρα στην Μπράιτον σε αναμέτρηση για την Premier League
Ο Ντιόγκο Ζότα σκοράρει με τη φανέλα της Λίβερπουλ κόντρα στην Μπράιτον σε αναμέτρηση για την Premier League APAP PHOTO/KIRSTY WIGLESWORTH, POOL

Η Μπράιτον έβαλε δύσκολα στην Λίβερπουλ στο πρώτο ημίχρονο όμως οι πρωταθλητές Αγγλίας κατάφεραν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα χάρη στον "συνήθη ύποπτο" Ντιόγκο Ζότα (VIDEO).

Η εμφάνιση της Λίβερπουλ στο πρώτο 45λεπτο στο "Amex Stadium" ήταν υποτονική (κάτι λίγο-πολύ αναμενόμενο με τα συνεχή παιχνίδια και τα πολλά προβλήματα τραυματισμών που την ταλαιπωρούν) και θα μπορούσε να βρεθεί και πίσω στο σκορ αν ο Μοπέ ήταν εύστοχος στο 20' σε εκτέλεση πέναλτι.

Ωστόσο, στο δεύτερο ημίχρονο βρήκε τον τρόπο να πάρει το προβάδισμα με τον... κλασικό σκόρερ της το τελευταίο διάστημα, με τον Ντιογκο Ζότα να φτάνει μάλιστα τα οκτώ γκολ στα ισάριθμα τελευταία παιχνίδια του με τους κόκκινους στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Premier League.

Η φάση ξεκίνησε από τον Ρόμπερτσον από τα αριστερά όπου έκανε κίνηση και τροφοδότησε τον Σαλάχ, αυτός έδωσε αμέσως στον Ζότα και ο Πορτογάλος μετά από ωραίο ελιγμό στο ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε το διαγώνιο σουτ με το δεξί και έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία της εστίας του Ράιαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS PREMIER LEAGUE ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ