PREMIER LEAGUE

Μπράιτον - Λέστερ 1-2: Τρίποντο στο 87' και δεύτερη θέση για τις αλεπούδες

Οι παίκτες της Λέστερ πανηγυρίζουν νικητήριο γκολ τους στο "Amex Stadium" κόντρα στην Μπράιτον
Οι παίκτες της Λέστερ πανηγυρίζουν νικητήριο γκολ τους στο "Amex Stadium" κόντρα στην Μπράιτον Ⓒ 2021 NEIL HALL/ASSOCIATED PRESS

Η Λέστερ δεν πτοήθηκε από το γκολ του Λαλάνα στο 10' και με υπομονή έφτασε σε μία σπουδαία ανατροπή (2-1) που την έφερε στην 2η θέση και ένα βήμα πιο κοντά στην έξοδο στο νέο Champions League (VIDEOS).

Μετά από δύο σερί αρνητικά αποτελέσματα απέναντι σε Άρσεναλ (εντός έδρας ήττα με 3-1) και Μπέρνλι (εκτός έδρας ισοπαλία 1-1), η Λέστερ επανήλθε στο δρόμο των επιτυχιών και μάλιστα με ανατροπή. Η Μπράιτον προηγήθηκε μόλις στο 10' με τον Λανάλα με σουτ μέσα από την περιοχή, με την ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς να δείχνει ωστόσο χαρακτήρα και να παίρνει μία τεράστια νίκη στο δεύτερο ημίχρονο στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Premier League.

Ο Ιχεανάτσο έφερε το ματς στα ίσα στο 64' (από ονειρεμένη ασίστ του Τίλεμανς) και ο Αμαρτέι με κεφαλιά μέσα από τη μικρή περιοχή χάρισε το τρίποντο στις αλεπούδες τρία λεπτά πριν τη λήξη του 90λεπτου, αποτέλεσμα που τις έφερε στην 2η θέση (με +2 από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που αντιμετωπίζει το απόγευμα της Κυριακής στο Έτιχαντ την πρωτοπόρο και συμπολίτισσά της Σίτι) και ακόμα πιο κοντά στο μεγάλο στόχο τους που είναι η είσοδος στους ομίλους του Champions League.

ΜΠΡΑΙΤΟΝ: Σάντσεθ, Φέλτμαν, Γουάιτ, Ντανκ, Μπερν, Μπισουμά (90' Γιάχανμπας), Γκρος, Λαλάνα, ΜακΆλιστερ (68' Αλσάτε), Τροσάρ, Μοπέ (79' Γουέλμπεκ)

ΛΕΣΤΕΡ: Σμάιχελ, Αμαρτέι, Φοφανά, Σογιουντσού, Εντιντί, Περέιρα, Τίλεμανς, Ταβάρες (72' Ολμπράιτον), Καστάν, Βάρντι, Ιχεανάτσο (90' Τσουντούρι)

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 27ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Σάββατο 6 Μαρτίου

Μπέρνλι - Άρσεναλ 1-1 (39' Γουντ / 6' Ομπαμεγιάνγκ)

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ - Σαουθάμπτον 0-2 (32' πεν. Γουόρντ-Πράους, 49' Άνταμς)

Άστον Βίλα - Γουλβς 0-0

Μπράιτον - Λέστερ 1-2 (10' Λαλάνα / 62' Ιχεανάτσο, 87' Αμαρτέι)

Κυριακή 7 Μαρτίου

Γουέστ Μπρομ - Νιούκαστλ (14:00)

Λίβερπουλ - Φούλαμ (16:00)

Μάντσεστερ Σίτι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (18:30)

Τότεναμ - Κρίσταλ Πάλας (21:15)

Δευτέρα 8 Μαρτίου

Τσέλσι - Έβερτον (20:00)

Γουέστ Χαμ - Λιντς (22:00)

Δείτε τη βαθμολογία της Premier League και άλλων δημοφιλών πρωταθλημάτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: ⓒ 2021 Neil Hall/Associated Press

TAGS PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ