ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Μπουτραγκένιο για το φιάσκο στην κλήρωση του Champions League: "Είναι λυπηρό και δύσκολο να το κατανοήσουμε"

Ο Εμίλιο Μπουτραγκουένο
Ο Εμίλιο Μπουτραγκουένο © 2021 CHRISTOPHE ENA / AP IMAGES

Ο Εμίλιο Μπουτραγκένιο δήλωσε μετά τη δεύτερη κλήρωση του Champions League ότι είναι καταστροφικό αυτό που συνέβη με τις κληρώσεις.

Η κλήρωση των "16" του Champions League διεξήχθη δύο φορές, καθώς στην πρώτη έγινε ένα διπλό λάθος αναφορικά με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Τα συγκεκριμένα λάθη προκάλεσαν τις διαμαρτυρίες ορισμένων ομάδων που ζήτησαν την επανάληψη της κλήρωσης. Η Ρεάλ ήταν από τις ομάδες που "ζημιώθηκαν" περισσότερο από το συγκεκριμένο γεγονός, καθώς στην πρώτη κλήρωση κληρώθηκε με την Μπενφίκα, ωστόσο στη δεύτερη η κληρωτίδα έδειξε την Παρί Σεν Ζερμέν, των πολλών αστέρων.

Ο εκπρόσωπος των "μερένγκες", Εμίλιο Μπουτραγκένιο, δήλωσε ότι είναι λυπηρό αυτό που συνέβη, ενώ δυσκολεύονται να το κατανοήσουν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μπουτραγκένιο: Για την κλήρωση"Μας προκαλεί έκπληξη, είναι λυπηρό και πολύ δύσκολο να το καταλάβουμε. Λαμβάνοντας υπόψη τους εκατομμύρια οπαδούς που είδαν την κλήρωση, καθώς και τον κόσμο του παγκόσμιου αθλητισμού".

Για την Παρί Σεν Ζερμέν: "Αντιμετωπίζουμε αυτή την κλήρωση με ενθουσιασμό, είμαστε «ενήμεροι» του τι σημαίνει αυτή η διοργάνωση για τον σύλλογο και τους φιλάθλους. Γνωρίζουμε τη δυσκολία του αγώνα και την ποιότητα των παικτών που έχουν, αλλά είμαστε αισιόδοξοι ότι η ομάδα θα παίξει δύο θαυμάσια παιχνίδια. Ελπίζουμε να προκριθούμε στα προημιτελικά".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ CHAMPIONS LEAGUE ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ