NATIONS LEAGUE

Μπούσκετς: "Ο Εμπαπέ ήταν οφσάιντ, ο διαιτητής μάς είπε ότι ο Γκαρθία πήγε να παίξει για την μπάλα"

Ο Σέρχιο Μπούσκετς με τη φανέλα της Εθνικής Ισπανίας
Ο Σέρχιο Μπούσκετς με τη φανέλα της Εθνικής Ισπανίας © 2020 MANU FERNANDEZ / AP IMAGES

Ο Σέρχιο Μπούσκετς τα έβαλε με τη διαιτησία μετά την ήττα της Ισπανίας από τη Γαλλία στον τελικό του Nations League κρίνοντας πως το γκολ του Εμπαπέ για το 2-1 έπρεπε να ακυρωθεί.

Η Γαλλία επικράτησε 2-1 της Ισπανίας και κατέκτησε το τρόπαιο του Nations League. Ο Εμπαπέ στο 80' πέτυχε το νικητήριο γκολ, ένα γκολ που σήκωσε αρκετή κουβέντα για το αν θα έπρεπε να μετρήσει ή όχι. Η φάση ελέγχθηκε στο VAR για περίπτωση οφσάιντ, όμως η αρχική απόφαση δεν άλλαξε.

Ο Σέρχιο Μπούσκετς μετά το τέλος του ματς έδωσε τη δική του οπτική για το συμβάν. Ανέφερε πως ο διαιτητής του είπε ότι ο Έρικ Γκαρθία πήγε να παίξει την μπάλα, με τον αρχηγό της Ισπανίας να τονίζει πως η απόφαση αυτή δεν βγάζει νόημα.

"Το δεύτερο γκολ έμοιαζε οφσάιντ. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή απ' το να συγχαρούμε τους νικητές και να συνεχίσουμε με αυτόν τον τρόπο. Ο Εμπαπέ ήταν οφσάιντ, αλλά ο διαιτητής μας είπε ότι ο Έρικ πήγε να παίξει για την μπάλα, αλλά αυτό δεν βγάζει νόημα. Πρέπει να προσπαθήσεις να παίξεις για την μπάλα, πρέπει να προσπαθήσει να την κόψει όπως κάθε αμυντικό" σχολίασε ο Μπούσκετς.

TAGS NATIONS LEAGUE ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ