ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ

Μπουσκέτς για Μέσι: "Θα μου άρεσε να γυρίσει στην Μπαρτσελόνα"

Ο Σέρτζιο Μπουσκέτς με τον Λιονέλ Μέσι
Ο Σέρτζιο Μπουσκέτς με τον Λιονέλ Μέσι @ 2020 MIGUEL MORENATTI

Ο Σέρτζιο Μπουτσκέτς βλέπει με καλό μάτι το σενάριο επιστροφής του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα, αν και αναγνωρίζει τις δυσκολίες που υπάρχουν, ενώ για το μέλλον του τόνισε ότι θα γίνει προπονητής μόλις ολοκληρώσει την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Ο Σέρτζιο Μπουσκέτς παραχώρησε δηλώσεις στο καταλανικό ραδιοφωνικό μέσο "Radio Catalunya", στο οποίο ρωτήθηκε για την πιθανότητα επιστροφής του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα.

Ο Ισπανός διεθνής αμυντικός μέσος τόνισε ότι αυτή η ιδέα θα του άρεσε πάρα πολύ, ωστόσο αναγνωρίζει τις δυσκολίες που υπάρχουν, μιας και ο "Pulga" έχει συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν και για τη νέα χρονιά.

Παράλληλα εξαπέλυσε τα "πυρά" του κατά των Γκάβι και Αραούχο, καθώς αμφότεροι δεν ανανεώνουν τα συμβόλαιά τους με τους μπλαουγκράνα για διαφορετικούς λόγους, ενώ τέλος δήλωσε ότι θα γίνει προπονητής μόλις τερματίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μπουσκέτς για τον Μέσι : "Θα μου άρεσε να επιστρέψει στην Μπαρτσελονα, αλλά θα είναι δύσκολο μιας και έχει συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν", ενώ αναφερόμενος στους Γκάβι και Αραούχο ανέφερε: "όποιος φεύγει από την Μπαρτσελόνα το μετανιώνει".

Για το μέλλον του μετά τη λήξη της ποδοσφαιρικής του καριέρας: "Βλέπω τον εαυτό μου στην προπονητική. Όταν τελειώσει την καριέρα μου (σ.σ. ως ποδοσφαιριστής) θα πάρω το δίπλωμα προπονητή. Ξέρω ότι μπορώ να τα πάω καλά. Έχω μάθει πολλά από τους προπονητές μου και πιστεύω ότι η θέση μου στον αγωνιστικό χώρο με αναγκάζει να κάνω κάτι περίπου σαν και αυτό".

TAGS ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ