ΑΡΗΣ

Μπούργος: "Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα μπούμε στα playoffs"

Ο Χερμάν Μπούργος στην αναμέτρηση του Άρη με τον Ατρόμητο στο πρώτο του ματς στους κίτρινους.
Ο Χερμάν Μπούργος στην αναμέτρηση του Άρη με τον Ατρόμητο INTIME

Ο Χερμάν Μπούργος μετά τη νίκη του Άρη επί του Ατρομήτου με 3-0 έδειξε σιγουριά για την είσοδο της ομάδας του στα playoffs της Super League Interwetten.

Ο Άρης επικράτησε 3-0 του Ατρομήτου στην εξ αναβολής αναμέτρηση της 17ης αγωνιστικής της Super League Interwetten. Ο Χερμάν Μπούργος τόνισε ότι πως δεν υπάρχει αμφιβολία του πως η ομάδα του θα μπει στα playoffs. Τόνισε επίσης ότι είδε ήδη κάποια πράγματα από τους παίκτες του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπούργος:

Για το ματς: "Η αλήθεια είναι ότι όντως από την πρώτη στιγμή τα καταφέραμε πολύ καλά, διορθώσαμε κάποια πράγματα που θέλαμε να δούμε κιόλας".

Για το αποτέλεσμα: "Είμαστε χαρούμενοι για το αποτέλεσμα, έχουμε παίκτες αρκετά ικανούς. Να οργανωθούμε λίγο παραπάνω για να κάνουμε ό,τι μπορούμε για την ομάδα".

Για τη μάχη των playoffs: "Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να μπούμε στα playoffs και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι θα τα καταφέρουμε και θα τα δώσουμε όλα".

Για τα γκολ των Μαντσίνι και Ιτούρμπε: "Σε μία ομάδα δεν κοιτάμε την εθνικότητα του κάθε παίκτη, είμαστε μία ομάδα και χαιρόμαστε για τον καθένα".

Το μήνυμά του στον κόσμο: "Ευχαριστώ για την υποδοχή, ευχόμαστε να είναι πάντα κοντά μας, γιατί τους χρειαζόμαστε".

TAGS ΑΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ