ΑΡΗΣ

Μπούργος: "Από την πρώτη στιγμή πίστεψα στον Άρη, θα μιλήσω με τον πρόεδρο για τη νέα σεζόν"

Ο Χερμάν Μπούργος στο Άρης - ΠΑΣ Γιάννινα
Ο Χερμάν Μπούργος στο Άρης - ΠΑΣ Γιάννινα EUROKINISSI

Ο Χερμάν Μπούργος τόνισε πως από την πρώτη στιγμή είχε πίστη ότι ο Άρης θα τα καταφέρει και θα εξασφαλίσει την έξοδό του στην Ευρώπη, ενώ δήλωσε πως δεν έχει μιλήσει ακόμα με τον Θεόδωρο Καρυπίδη για την επόμενη σεζόν.

Ο Άρης μετά την επική ανατροπή κόντρα στην ΑΕΚ εξασφάλισε το ευρωπαϊκό εισιτήριο, με τον Χερμάν Μπούργος να τονίζει πως ήταν σίγουρος από την πρώτη στιγμή ότι η ομάδα θα τα κατάφερνε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA:

"Νιώθω απόλυτη ευτυχία, γιατί από την πρώτη στιγμή πίστεψα στους ποδοσφαιριστές όταν ήρθα στην ομάδα. Τα έδωσαν όλα και ήταν πραγματικά μία επική ανατροπή και είμαι διπλά ευτυχισμένος για τον κόσμο της ομάδας και για όλα τα παιδάκια που ήρθαν στο γήπεδο".

Για τις σκέψεις του όσο το παιχνίδι ήταν στο 0-2: "Δεν θα συμφωνήσω ότι μέχρι το 0-2 και μετά το 3-2 ήταν δύο διαφορετικά παιχνίδια. Θεωρώ ότι και στο πρώτο ημίχρονο έπαιξε πολύ καλά η ομάδα, είχαμε την καλύτερη ευκαιρία με το δοκάρι του Ιτούρμπε. Είναι ένα σύνολο, δεν μπορώ να το ξεχωρίσω. Και πρέπει να επισημάνουμε ότι όλα αυτά τα παιχνίδια είναι "τελικοί", είμαι συνηθισμένος στη ζωή μου να παίζω τελικούς και είναι πολύ λογικό σε αυτά τα ματς να γίνονται ανατροπές".

Για το που αφιερώνει την πρώτη του μεγάλη επιτυχία ως προπονητής: "Στον κόσμο του Άρη και στις οικογένειες όλων".

Για το φιλί που έστειλε στην κόρη του μετά το τέλος του ματς που ήταν στις σουίτες: "Οπωσδήποτε θέλω να αφιερώσω αυτή τη νίκη στην κόρη μου, αλλά όχι μόνο σε εκείνη, γιατί δεν έχω ένα παιδί, αλλά τρία".

Για το πώς βίωσε τους πανηγυρισμούς: "Εγώ πολύ φυσιολογικά και ετοιμαζόμουν ήδη ψυχολογικά για Γιάννενα, το οποίο παιχνίδι πρέπει να κερδίσουμε".

Για το πώς σκέφτεται τη νέα σεζόν: "Περιμένουμε ένα δύσκολό παιχνίδι με τον ΠΑΣ, στο οποίο πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε. Για την επόμενη σεζόν δεν μπορώ να πω κάτι, γιατί ακόμα δεν έχουμε συναντηθεί με τον πρόεδρο της ομάδας, τον κύριο Καρυπίδη, οπότε δεν έχουμε μιλήσει για τον προγραμματισμό της επόμενης σεζόν".

Για το τι του έχει κάνει μεγαλύτερη εντύπωση: "Ο κόσμος του Άρη, το πάθος, για το ζει όπως πρέπει να το ζει. Είναι πολύ παθιασμένοι και ταυτίζομαι μαζί τους".

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ