ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Μπουφόν: "Θέλω να αποσυρθώ το 2023, αλλά μπορεί να σταματήσω και το καλοκαίρι"

Ο Τζανλουίτζι Μπουφόν
Ο Τζανλουίτζι Μπουφόν AP PHOTO/LUCA BRUNO

Ο Τζανλουίτζι Μπουφόν έθεσε ως ορίζοντα απόσυρσης από τη δράση το καλοκαίρι του 2023, αλλά δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να σταματήσει το ποδόσφαιρο το προσεχές καλοκαίρι.

Αναποφάσιστος φαίνεται πως είναι ο Τζανλουίτζι Μπουφόν όσον αφορά στο μέλλον του. Ο θρύλος της Γιουβέντους, που πρόσφατα γιόρτασε τα 43α γενέθλιά του, υποστήριξε πως στόχος του είναι να αποχωρήσει από τη δράση τον Ιούνιο του 2023, όταν θα είναι 45 ετών.

Ωστόσο, δεν αποκλείεται να πει "αντίο" και το φετινό καλοκαίρι, αν ο ίδιος αισθανθεί πως δεν έχει να προσφέρει κάτι άλλο στη "Μεγάλη Κυρία".

"Κοιτάξτε, στο μυαλό μου υπάρχει πραγματικά ο... τερματικός σταθμός, ένα μέγιστο όριο, το οποίο είναι το καλοκαίρι του 2023. Είναι το μάξιμουμ που θα παίξω. Αλλά ίσως να σταματήσω και σε τέσσερις μήνες", δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στον "Guardian".

Ο Μπουφόν μετράει 681 συμμετοχές με τη Γιουβέντους, στην οποία αγωνίζεται από το 2001, με μία ενδιάμεση στάση στην Παρί Σεν Ζερμέν τη σεζόν 2018/19, ενώ έχει πανηγυρίσει, μεταξύ άλλων, 10 πρωταθλήματα και 7 Coppa Italia.

Photo Credits: Marco Alpozzi/LaPresse via AP

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ