ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπουφόν: "Κάποιος συμπαίκτης μου έδωσε δύο γροθιές στον Όλιβερ, όχι όμως εγώ"

Στιγμιότυπο από αναμέτρηση της Ρεάλ με την Γιουβέντους στο Μπερναμπέου στο Champions League | 11 Απριλίου 2018
Στιγμιότυπο από αναμέτρηση της Ρεάλ με την Γιουβέντους στο Μπερναμπέου στο Champions League | 11 Απριλίου 2018 @2018 FRANCISCO SECO/AP IMAGES

Ο Τζανλουίτζι Μπουφόν δεν έχει ξεχάσει ακόμα το επεισοδιακό φινάλε στον προημιτελικό Champions League του 2018 μεταξύ της Γιουβέντους και της Ρεάλ, τονίζοντας σε συνέντευξή του πως άδικα αποβλήθηκε αφού άλλος είχε χτυπήσει τον διαιτητή Όλιβερ.

Η Ρεάλ είναι μία ομάδα που έχει πληγώσει δις την Γιουβέντους τα προηγούμενα χρόνια στο θεσμό του Champions League. Το 2017 τη νίκησε στον τελικό του Κάρντιφ και δεν της επέτρεψε να επιστρέψει στην κορυφή της Ευρώπης μετά από το 1996 ενώ έναν χρόνο αργότερα την απέκλεισε στα προημιτελικά μετά από δύο ιστορικά παιχνίδια.

Στο πρώτο οι μερένγκες είχαν θριαμβεύσει με 3-0 στο Τορίνο ενώ στη ρεβάνς οι μπιανκονέρι έφτασαν μία ανάσα από το να στείλουν το ματς σε παράταση προηγούμενοι με το ίδιο σκορο στο "Μπερναμπέου", για να έρθει όμως ένα πέναλτι στο φινάλε το οποίο αμφισβήτησαν έντονα για να χαρίσει την πρόκριση στους "4" στην Ρεάλ.

Εκείνη η απόφαση, που πάρθηκε από τον Άγγλο διαιτητή Όλιβερ, είχε ξεσηκώσει θύελλα διαμαρτυριών και είχε οδηγήσει μάλιστα τον Τζανλουίτζι Μπουφόν στο να αποβληθεί με απευθείας κόκκινη κάρτα, με τον ίδιο να μην έχει ξεχάσει τη φάση αν και έχει περάσει μία τετραετία και να κάνει λόγο για άδικη αποβολή.

"Εκείνο το ματς με την Ρεάλ είναι που με έχει γεμίσει με την περισσότερη υπερηφάνεια από κάθε άλλο. Ακόμα και τώρα πάντως εξακολουθώ να μην έχω καταλάβει για ποιο λόγο με απέβαλε ο διαιτητής Όλιβερ.

Δεν τον προσέβαλα και φοβάμαι επίσης ότι κάποιος από τους συμπαίκτες μου τότε στην Γιουβέντους του έδωσε δύο γροθιές στα πλευρά.

Δεν ήμουν όμως εγώ και άδικα πήρα κόκκινη κάρτα", δήλωσε στην εφημερίδα "La Stampa" ο βετεράνος κίπερ, που για εκείνη την αποβολή είχε τιμωρηθεί με τρεις αγωνιστικές αποκλεισμό από την UEFA.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΙΤΑΛΙΑ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ