ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπουχαλάκης: "Το δικαιούμασταν απ' το πρώτο ματς, τίποτα ακόμη για το συμβόλαιό μου"

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό για τα playoffs της Super League Interwetten.
Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό EUROKINISSI SPORTS

O Ανδρέας Μπουχαλάκης στις δηλώσεις του μετά απ' την κατάκτηση του πρωταθλήματος τόνισε ότι ήταν κάτι που άξιζε ο Ολυμπιακός απ' το πρώτο ματς. Παράλληλα, απάντησε ότι δεν υπάρχει κάτι στο θέμα του συμβολαίου του.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 3-1 του Παναθηναϊκού και κατέκτησε το 46ο πρωτάθλημα. Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης στις δηλώσεις του μετά απ' το τέλος της αναμέτρησης τόνισε ότι ο τίτλος ήταν κάτι που άξιζαν οι ερυθρόλευκοι απ' το πρώτο παιχνίδι.

Παράλληλα, ο Μπουχαλάκης ρωτήθηκε για το ζήτημα της ανανέωσης του συμβολαίου του απαντώντας ότι δεν υπάρχει ακόμη κάτι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπουχαλάκη:

Για την κατάκτηση του τίτλου: "Αυτός ήταν ο στόχος μας από την αρχή της χρονιάς. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που κατακτήσαμε το πρωτάθλημα και νομίζω ότι το δικαιούμαστε από το πρώτο παιχνίδι. Δείξαμε ότι ήμασταν στα περισσότερα παιχνίδια καλύτεροι. Θέλαμε σε ένα ντέρμπι αφού μας δόθηκε η ευκαιρία να κατακτήσουμε τον τίτλο.

Τα τελευταία τρία χρόνια έχουμε δημιουργήσει έναν πολύ καλό κορμό. Είμαστε πολύ καλά, δεμένοι και αυτό βγαίνει προς τα έξω”.

Για το νέο συμβόλαιο: "Δεν υπάρχει κάτι ακόμη".

Για το αν θεωρεί πως είναι πλέον πιο ώριμος: "Έφτασα 28 ετών και σίγουρα έχω και την εμπειρία και την ωριμότητα. Τιμή μου που φοράω το περιβραχιόνιο αυτής της μεγάλης ομάδας. Όσο βρίσκομαι στον Ολυμπιακό θα δίνω τα πάντα για να κατακτούμε τους στόχους μας".

Για την κριτική που έχει δεχτεί: "Νομίζω ότι είναι το αγαπημένο μας χόμπι στην Ελλάδα. Με την πρώτη αστοχία να κρίνουμε. Όσοι είναι απ’ έξω είναι το πιο εύκολο να κάνουν. Όλα τα παιδιά που δεχόμαστε αυτή την κριτική πρέπει να μην ακούμε και να συνεχίσουμε τη δουλειά. Μακάρι να αλλάξει αυτό γιατί θεωρώ ότι οι Έλληνες αδικούνται στην ίδια τους τη χώρα και το πρωτάθλημα".

Για τη στιγμή που κρατά και ποια θέλει να ξεχάσει: "Όλα τα παιχνίδια είτε έχω σκοράρει, είτε έχω κάνει ένα καλό παιχνίδι. Το πιο σημαντικό είναι να βλέπω τη βελτίωση και να κατακτώ καινούργια πράγματα. Να μπορώ να βελτιώνομαι μέσα στην ομάδα και να δίνω όσα περισσότερα στον προπονητή μου".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ