ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπουχαλάκης: "Τα λόγια κούρασαν, πρέπει να δουλέψουμε για να βελτιώσουμε την εικόνα μας"

Μπουχαλάκης: "Τα λόγια κούρασαν, πρέπει να δουλέψουμε για να βελτιώσουμε την εικόνα μας"
INTIME

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης τόνισε πως άπαντες στον Ολυμπιακό είναι στενοχωρημένοι με την ήττα από την Καραμπάγκ και ξεκαθάρισε πως θα πρέπει από εδώ και πέρα να υπερβάλλουν εαυτούς για να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση.

Ο Ολυμπιακός γνώρισε βαριά εντός έδρας ήττα με 3-0 από την Καραμπάγκ το βράδυ της Πέμπτης για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League και ο Ανδρέας Μπουχαλάκης δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του, αφού μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV κατέστησε σαφές πως η ομάδα του καλείται να δείξει άμεσα ένα διαφορετικό, αισθητά βελτιωμένο πρόσωπο.

"Προσπαθήσαμε να σκοράρουμε νωρίς, να επιβάλλουμε το ρυθμό μας και να πάρουμε την πρώτη νίκη. Βάλαμε ένταση, είχαμε καλύτερο πρόσωπο.

Ίσως ανοιχτήκαμε περισσότερο, θέλαμε μόνο τη νίκη και δεν υπολογίσαμε στις αντεπιθέσεις του αντιπάλου. Δεν έχουμε να πούμε πολλά, είμαστε στενοχωρημένοι για τον κόσμο και την ομάδα.

Το μόνο που πρέπει να κάνουμε τώρα είναι να δουλέψουμε για να βελτιώσουμε την εικόνα μας και να προχωρήσουμε όσο καλύτερα γίνεται", τόνισε ο διεθνής μέσος, ενώ σε ερώτηση για το αν υπάρχουν περιθώρια για να εμφανιστεί ο κανονικός Ολυμπιακός στο χορτάρι στα υπόλοιπα ευρωπαϊκά παιχνίδια του στο Europa League, είπε:

"Τα λόγια κούρασαν, δεν φτάνει να το λέμε μόνο, πρέπει να δουλέψουμε και να υπερβάλλουμε εαυτούς και να βγάλουμε στο γήπεδο αυτό που πρέπει. Δεν μπορούμε να πούμε πολλά".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ