ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Μπουχαλάκης: "Πιστεύουμε στην ομάδα μας"

Μπουχαλάκης: "Πιστεύουμε στην ομάδα μας"
INTIME SPORTS

Διαβάστε τι δήλωσαν μετά τον αγώνα με το Μεξικό οι σκόρερ της Εθνικής Νέων U20 Ανδρέας Μπουχαλάκης, Δημήτρης Κολοβός και οι Δημήτρης Κουρμπέλης, Μαυρουδής Μπουγαΐδης

Η Εθνική μας ομάδα των Νέων έκανε ένα πολύ σοβαρό παιχνίδι και κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στο Μεξικό σύμφωνα με τον Ανδρέα Μπουχαλάκη.

Παράλληλα ο μέσος της "γαλανόλευκης" τόνισε πως για ακόμη μια φορά η Ελλάδα αποδεικνύει ότι δικαίως συμπεριλαμβανόμαστε μεταξύ των καλύτερων ευρωπαϊκών ομάδων.

" Πιστεύω ότι κάναμε ένα πολύ σοβαρό παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που πολλοί υποστηρίζουν ότι είναι ένα από τα φαβορί για τον τίτλο. Μπήκαμε χωρίς άγχος στον αγώνα γιατί πιστεύουμε στην ομάδα μας και στις δυνατότητές της.

Αυτή η εμφάνιση και η νίκη αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι δικαίως συμπεριλαμβανόμαστε μεταξύ των καλύτερων ευρωπαϊκών ομάδων και αξίζουμε τη συμμετοχή μας στην τελική φάση του Μουντιάλ", είπε μετά το τέλος του ματς ο Ανδρέας Μπουχαλάκης.

Ο Δημήτρης Κολοβός από την πλευρά του ανέφερε: " Χάρηκα ιδιαίτερα για τη νίκη της ομάδας μου και λιγότερο γιατί έτυχε να είμαι εγώ ο σκόρερ του νικητήριου γκολ. Αυτό που μετράει πάνω απ’ όλα είναι η ομάδα και αυτό αποδείξαμε ότι είμαστε, ομάδα, πρώτα απ' όλα.

Ωστόσο, αυτό το ματς ανήκει στο παρελθόν και πλέον από αύριο μπαίνουμε στην τελική ευθεία για την επόμενη αναμέτρηση με αντίπαλο το Μάλι την ερχόμενη Τρίτη".

Κουρμπέλης: "Δώσαμε και την ψυχή μας"

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης είπε: " Είμαστε χαρούμενοι που η πρεμιέρα μας σε Μουντιάλ Νέων συνοδεύτηκε με νίκη επί ενός εξαιρετικού αντιπάλου. Δώσαμε και την ψυχή μας σε έναν απαιτητικό αγώνα για να εκπροσωπήσουμε επάξια τη χώρα μας και να αποδείξουμε στους εαυτούς μας ότι είμαστε καλοί ποδοσφαιριστές και έχουμε συγκροτήσει μια αξιόλογη ομάδα.

Ωστόσο, για να ολοκληρωθεί η πρώτη φάση της επιτυχίας μας οφείλουμε να νικήσουμε στον επόμενο αγώνα το Μάλι και να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά την πρόκρισή σας στη φάση των "16" που είναι και ο βασικός μας στόχος".

Τέλος, ο Μαυρουδής Μπουγαΐδης τόνισε: " Σε καμία περίπτωση δεν φοβηθήκαμε τον αντίπαλο. Αντιθέτως από την αρχή του αγώνα προσπαθήσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να επιδιώξουμε τη νίκη, πράγμα που αυτή η ομάδα εδώ και τέσσερα χρόνια έχει μάθει να κάνει.

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, αλλά δεν πετάμε στα σύννεφα. Παραμένουμε προσγειωμένοι και προσηλωμένοι γιατί αυτή η νίκη δεν θα έχει νόημα αν δεν συνοδευτεί με άλλες επιτυχίες άμεσα".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ