ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπουχαλάκης: "Να μας αφυπνίσει η πρώτη ήττα της σεζόν"

Ο Μπουχαλάκης απέναντι στην Άιντραχτ
Ο Μπουχαλάκης απέναντι στην Άιντραχτ PHOTO CREDITS: INTIME SPORTS

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης μετά το τέλος του αγώνα με την Άιντραχτ και την πρώτη ήττα στη φετινή σεζόν για τον Ολυμπιακό αναφέρθηκε στα θετικά που μπορεί να αποκομίσουν οι "ερυθρόλευκοι".

Η πρώτη ήττα του Ολυμπιακού στη φετινή σεζόν, από την Άιντραχτ με 3-1, μπορεί να έχει κάποια κέρδη για τους "ερυθρόλευκους" σύμφωνα με τον Ανδρέα Μπουχαλάκη αρκεί να αφυπνίσει την ομάδα.

Ο Μπουχαλάκης είπε με το τέλος του αγώνα στην κάμερα της Cosmote TV:

"Νομίζω πως όλοι γνωρίζουμε πως όταν δεχτείς ένα γκολ σε ένα τόσο καίριο σημείο η ψυχολογία σου αλλάζει με το τέλος του ημίχρονου, αλλά θεωρώ πως μπήκαμε καλα στα πρώτα λεπτά του δευτέρου, ενώ στο πρώτο μέρος δεν ήμασταν τόσο ανταγωνιστικοί, δεν μας βγήκε το πλάνο που είχαμε στο μυαλό μας, αν και είχαμε δύο-τρεις προϋποθέσεις που αν τελειώναμε καλύτερα τις φάσεις ίσως θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει.

Από εκεί και πέρα δεν καταφέραμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, νομίζω πρέπει να δουλέψουμε πάνω σε αυτό το παιχνίδι, να δούμε τα λάθη μας γιατί είχαμε αρκετά, σε τέτοιο επίπεδο είναι δύσκολο να συγχωρεθούν από τους αντιπάλους γιατί έχουν και την ποιότητα να τελειώσουν τις φάσεις.

Προχωράμε έχουμε άλλα τρία παιχνίδια στον όμιλο, ο στόχος είναι η πρόκριση και η πρώτη θέση. Παίξαμε με όλους τους αντιπάλους μας και γνωρίζουμε ότι αν εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει θεωρώ ότι στο τέλος θα πάρουμε και αυτό που θέλουμε".

Για την πρώτη ήττα στη σεζόν

"Όπως είπα πρέπει να δουλέψουμε πάνω σε αυτό. Να μας αφυπνίσει λίγο, είναι καλή ευκαιρία. Να πεισμώσουμε, να δουλέψουμε, να γίνουμε καλύτεροι γιατί η χρονιά είναι πολύ μεγάλη. Αν θέλουμε να προχωρήσουμε και να κάνουμε κάτι καλό στην Ευρώπη πρέπει να έχουμε καλύτερο πρόσωπο. Όπως είπα να μας πεισμώσει, η χρονιά είναι μεγάλη, έχουμε πολλά παιχνίδια, αρχής γενομένης από αύριο είναι μια καινούρια μέρα, να δούμε τα λάθη μας να δουλέψουμε, να βελτιωθούμε και νομίζω αγώνα με τον αγώνα θα είμαστε καλύτεροι".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROPA LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ