ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπουχαλάκης: "Δεν είμαστε στο 100%, όμως έχουμε την εμπειρία απ' τα προηγούμενα χρόνια"

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό
Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό EUROKINISSI SPORTS

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης εξήγησε ότι ο Ολυμπιακός δεν είναι απολύτως έτοιμος, αλλά έχει την εμπειρία να αποκλείσει τη Νέφτσι στα προκριματικά του Champions League.

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τη Νέφτσι στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης (21/7, 22:00, Mega, Novasports 1HD) για το 2ο προκριματικό του Champions League.

Ο διεθνής μέσος εξήγησε ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν βρίσκονται ακόμη στο 100% της ετοιμότητάς τους, ωστόσο οι εμπειρίες προηγουμένων ετών στα προκριματικά θα τους βοηθήσει στο στόχο της πρόκρισης μέχρι τη φάση των ομίλων.

Η συνέντευξη Τύπου του Μπουχαλάκη

Για το αν είναι στο κατάλληλο επίπεδο

"Όπως ξέρουμε, η συγκεκριμένη περίοδος είναι λίγο ιδιαίτερη. Ξέρουμε ότι παιχνίδι με παιχνίδι, όσο το δυνατόν βρίσκουμε ρυθμό. Θα είμαστε ακόμη καλύτεροι. Το σημαντικό είναι να εκμεταλλευτούμε τις στιγμές που θα έχουμε. Ο κόσμος θα μας δώσει ώθηση, έχουμε την εμπειρία απ' τα προηγούμενα χρόνια. Δεν είμαστε σε κατάσταση 100% και είναι λογικό να γινόμαστε καλύτεροι παιχνίδι με παιχνίδι. Το σημαντικο είναι το αποτέλεσμα και να έρθουν οι προκρίσεις για να φτάσουμε στον στόχο μας".

Για το γεγονός ότι θα αγωνιστούν μπροστά σε κόσμο

"Όλα τα παιδιά μόνο προσμονή νιώθουν για το αυριανό παιχνίδι. Είναι σημαντικό να έχουμε κοντά ξανά τους φιλάθλους μας. Ανυπομονούμε απ' το ζέσταμα να ζήσουμε τον παλμό που μας δίνει ο κόσμος μας".

Για τα μεταγραφικά

"Προσωπικά είμαι 100% συγκεντρωμένος στην ομάδα και στο στόχο μας να φτάσουμε στους ομίλους του Champions League. Δεν χωράει κάτι άλλο στο μυαλό μου αυτήν τη στιγμή. Για την ανανέωση του συμβολαίου μου, κατάλληλη να απαντήσει είναι η διοίκηση".

Για το τι έχουν διδάξει τα προηγούμενα παιχνίδια στα προκριματικά

"Το πιο σημαντικό κι η εμπειρία που έχει αποκτήσει η ομάδα είναι να σκεφτόμαστε παιχνίδι με το παιχνίδι. Το εκτός έδρας γκολ έχει αλλάξει, πρέπει να το δούμε σαν δύο ξεχωριστά ημίχρονα. Από εκεί και πέρα, να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα κάνουμε, να είμαστε συγκεντρωμένοι αμυντικά".

Για τη Νέφτσι

"Προσπάθησα να δω κάποια λεπτά απ' τα δύο παιχνίδια της Νέφτσι. Νομίζω είναι σφιχτή ομάδα, απ' τη μέση και μπροστά έχει ποιοτικούς παίκτες, κοιτάζει να εκμεταλλευτεί τις αντεπιθέσεις. Στην τελευταία προπόνηση θα κοιτάξουμε τις τελευταίες λεπτομέρειες".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ