ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οι Αρσάβιν, Κάστρο και Ντάμπλιν είχαν πετύχει ίδιο γκολ με αυτό του Μπουχαλάκη

Οι Αρσάβιν, Κάστρο και Ντάμπλιν είχαν πετύχει ίδιο γκολ με αυτό του Μπουχαλάκη

Ο Μπουχαλάκης πέτυχε ένα απίστευτο γκολ, ερχόμενος πίσω από τον Κούεστα και κλέβοντάς του τη μπάλα και το SPORT24 θυμίζει τρεις ανάλογες περιπτώσεις με τους Αρσάβιν, Κάστρο και Ντάμπλιν.

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης πέτυχε απέναντι στον Άρη ένα γκολ που το συναντάμε πολύ σπάνια στα γήπεδα. Ένα γκολ μάλιστα που χάρισε μια μεγάλη πρόκριση για τον Ολυμπιακό στα ημιτελικά του Κυπέλλου, αφού μέχρι το 87' οι Πειραιώτες βρίσκονταν με την πλάτη στον τοίχο.

Εκεί όμως "μίλησε" η ποδοσφαιρική ευφυία του διεθνούς μέσου και η έλλειψη συγκέντρωσης του Κουέστα. Κινήθηκε γρήγορα από πίσω, του έκλεψε τη μπάλα και με πλασέ την έστειλε στα δίχτυα.

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που μπαίνει ένα τέτοιο γκολ. Το SPORT24 θυμίζει τρεις ανάλογες περιπτώσεις, όπου οι ποδοσφαιριστές εξέθεσαν τους αντίπαλους γκολκίπερ και πέτυχαν ένα από τα πιο σπάνια και συνάμα εύκολα γκολ της καριέρας τους.

Ο λόγος γίνεται για τους Αντρέι Αρσάβιν, Τσόρι Κάστρο και Ντίον Ντάμπλιν, οι οποίοι δεν παράτησαν μια φάση που φαινόταν τελειωμένη, οι τερματοφύλακες δεν ήξεραν το πού βρίσκονταν και το πλήρωσαν ακριβά.

Το γκολ του Αντρέι Αρσάβιν στο 1'14''

Το γκολ του Τσόρι Κάστρο

Το γκολ του Ντίον Ντάμπλιν

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ