ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Μποροβήλος: "Δικαίωση για τον Αστέρα"

Μποροβήλος: "Δικαίωση για τον Αστέρα"
Μποροβήλος INTIME SPORTS

Διαβάστε τι δήλωσε στο Sport24.gr ο Γιώργος Μποροβήλος για την αθώωση του Αστέρα Τρίπολης και την προσωπική του δικαίωση

Μετά από μία περιπέτεια που κράτησε για περίπου δέκα ημέρες και ήθελε τον Αστέρα Τρίπολης να υποβιβάζεται στην δεύτερη κατηγορία, τα πράγματα επανήλθαν στην φυσιολογική τους εξέλιξη και οι Αρκάδες θα συνεχίσουν τελικά να αγωνίζονται στην Superleague.

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ το πρωί της Τρίτης απάλλαξε τόσο τον Αστέρα όσο και τον Γιώργο Μποροβήλο από όλες τις κατηγορίες, κι επανέφερε την ηρεμία στην Τρίπολη.

Το Sport24.gr επικοινώνησε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Γιώργο Μποροβήλο και ζήτησε το πρώτου σχόλιο γι αυτή την απόφαση.

"Πραγματικά αισθανόμαστε μία δικαίωση για την περιπέτεια που περάσαμε όλο αυτό το διάστημα, που τάραξε τη ζωή στην Τρίπολη", μας είπε αρχικά και συνέχισε:

"Οι κατηγορίες δεν ευσταθούσαν πουθενά και δεν υπήρχαν πραγματικές κατηγορίες εναντίον μας. Ο Αστέρας Τρίπολης είναι μία καθαρή ομάδα που κάποιοι ήθελαν να την σύρουν σε διάφορες καταστάσεις. Πλέον τα ξεχνάμε όλα και στρέφουμε την προσοχή μας καθαρά στο αγωνιστικό κομμάτι, που θα πρέπει να μας προβληματίσει", είπε στο Sport24.gr

Για το γεγονός πως όλες οι αποφάσεις των οργάνων της Superleague έχουν ανατραπεί μέχρι στιγμής, τόνισε: "Δεν θέλω να σχολιάζω αποφάσεις για άλλες ομάδες και να μπλέκω στις δικαστικές αποφάσεις. Όμως είναι βέβαιο πως εμάς μας έμπλεξαν άδικα σε μία τέτοια ιστορία."

"Στηρίζουμε τον Γκονσάλβες"

Στη συνέχεια ρωτήσαμε τον κ. Μποροβήλο για το αν θα συνεχίζει να κάθεται στον πάγκο ο Οράσιο Γκονσάλβες.

"Ναι. Είναι ο προπονητής μας και συνεχίζει κανονικά στη θέση του. Τον στηρίζουμε και περιμένουμε πολλά. Έχουμε να δουλέψουμε σκληρά σε αυτό το διάστημα για να επαναφέρουμε την ηρεμία στην ομάδα."

Τέλος για το αν ο Λεάντρο Άλβαρες είναι παίκτης του Αστέρα, μας είπε:

"Ο Λεάντρο είναι εδώ κι δυο ημέρες στην Τρίπολη και βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Έχει δικαίωμα συμμετοχής κανονικά στο πρωτάθλημα και περιμένουμε να μας βοηθήσει".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ