SERIE A

Μπολόνια - Μίλαν 2-4: Οι "ροσονέρι" γλίτωσαν το σοκ από τους "ροσομπλού" των εννέα παικτών

Ο Ραφαέλ Λεάο πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Μίλαν σε αγώνα Champions League κόντρα στην Ατλέτικο | 28 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Ραφαέλ Λεάο πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Μίλαν σε αγώνα Champions League κόντρα στην Ατλέτικο | 28 Σεπτεμβρίου 2021 @2021 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Η Μίλαν έπαιξε με τη φωτιά στην επιστροφή του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς στην ενδεκάδα της, όμως πήρε τη νίκη με 4-2 στην Μπολόνια για την 9η αγωνιστική της Serie A.

Η Μπολόνια επέστρεψε παίζοντας με 10 παίκτες από δύο γκολ πίσω και κράτησε για περίπου μισή ώρα την ισοπαλία με εννέα παίκτες, όμως τελικά η Μίλαν πήρε τη νίκη 4-2 στο "Νταλ' Άρα" με ήρωα τον Ισμαέλ Μπενασέρ και τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς για την 9η αγωνιστική της Serie A.

Οι "ροσονέρι" προέρχονται από ακόμα μία ήττα στο Champions League και έψαχναν την ανασύνταξη έχοντας ξανά ως βασικό τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, ο οποίος αποθεραπεύτηκε. Ο Σουηδός έβγαλε την ασίστ για τον Ραφαέλ Λεάο στο 16' και χάρη σε αυτόν η μπάλα έφτασε στον Νταβίντε Καλάμπρια για το 2-0 στο 35', δείχνοντας το πόσο έλειψε φέτος από τους "ροοσνέρι".

Βέβαια, σημαντικό ρόλο στο δεύτερο γκολ ήταν το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Ανταμά Σουαμορό στο 20'. Στο 49' ο Ιμπραχίμοβιτς ήταν μοιραίος για τη Μίλαν, σημειώνοντας αυτογκόλ, ενώ δύο λεπτά αργότερα, από μια υπέροχη αντεπίθεση των "ροσομπλού" ο Μούσα Μπάροου ισοφάρισε.

Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο έγινε εκρηκτική, όμως πάγωσε στο 58', όταν αποβλήθηκε και ο Ρομπέρτο Σοριάνο. Όλη η ομάδα του Σίνισα Μιχάιλοβιτς γύρισε στην άμυνα, ο Στεφάνο Πιόλι έριξε στη μάχη τον Ολιβιέ Ζιρού (με τον Ιμπραχίμοβιτς να μετατοπίζεται ανεξήγητα στα αριστερά) και τελικά ο Μπενασέρ με σουτ στο 84' έκανε το 3-2. Ο Ιμπραχίμοβιτς σε μία αντεπίθεση στο τέλος διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα με το δεύτερο φετινό τέρμα του σε τρεις αγώνες στο πρωτάθλημα.

Τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής στη Serie A

Τα highlights

Σαλερνιτάνα - Έμπολι 2-4

Σασουόλο - Βενέτσια 3-1

Η βαθμολογία της Serie A

Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής στη Serie A

TAGS SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ