SERIE A

Μπολόνια - Λάτσιο 3-0: Οι ροσομπλού προσγείωσαν ανώμαλα τους αετούς

Οι Βινιάτο και Σοριάνο πανηγυρίζουν γκολ της Μπολόνια σε ματς πρωταθλήματος με την Ίντερ | 5 Δεκεμβρίου 2020
Οι Βινιάτο και Σοριάνο πανηγυρίζουν γκολ της Μπολόνια σε ματς πρωταθλήματος με την Ίντερ | 5 Δεκεμβρίου 2020 @2021 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Η Μπολόνια ήταν καταιγιστική απέναντι στην -χωρίς τον τραυματία Ιμόμπιλε- Λάτσιο και επιβλήθηκε με 3-0 στο Ρενάτο Νταλ'Άρα, για να επιστρέψει στις επιτυχίες μετά από τρία σερί αρνητικά αποτελέσματα στην Serie A.

Με ένα άκρως εντυπωσιακό αποτέλεσμα άνοιξε το κυριακάτικο πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής στην Serie A, με την Μπολόνια να εκμεταλλεύεται το ολικό μπλακ-άουτ στο οποίο βρέθηκε η Λάτσιο σε όλο σχεδόν το διάστημα του αγώνα και να φτάνει σε μία άνετη επικράτηση με σκορ 3-0.

Ουσιαστικά, η ομάδα του Σίνισα Μιχάιλοβιτς "κλείδωσε" το τρίποντο πριν συμπληρωθεί το πρώτο 20λεπτο, με τον Μπάροου να εκτελεί με υπέροχο διαγώνιο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής τον Ρέινα για το 1-0 στο 14' και τον Τεάτε να γράφει το 2-0 στο 17' με κεφαλιά μέσα από τη μικρή περιοχή μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Οι λατσιάλι, που προέρχονταν από τη μεγάλη νίκη με 3-2 στο ντέρμπι της αιώνιας πόλης με την Ρόμα, όχι μόνο δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν αλλά στο 68' είδαν να μπαίνει οριστική ταφόπλακα στις ελπίδες τους για να πάρουν κάτι από το ματς, με τον Ρέινα να αδυνατεί να συγκρατήσει τη μπάλα στο συρτό σουτ του Χίκι και να γράφεται το τελικό 3-0.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή ήταν η πρώτη νίκη για τους ροσομπλού ύστερα από τρία αρνητικά αποτελέσματα (1 ισοπαλία - 2 ήττες), με την Λάτσιο από την πλευρά της να πληρώνει το γεγονός πως έπαιξε χωρίς τον Τσίρο Ιμόμπιλε (τραυματίας, θα χάσει σίγουρα τον ημιτελικό του Nations League) και να ολοκληρώνει την αναμέτρηση με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ατσέρμπι στο 76'.

ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Σκορούπσκι, Σουμαορό, Μεδέλ, Τεάτε, Ντε Σιλβέστρι, Ντομίνγκες, Σβάνμπεργκ, Χίκι (87' Μπονιφάτσι), Σοριάνο, Μπάροου (89' Βινιάτο), Αρναούτοβιτς (85' Σανταντέρ)

ΛΑΤΣΙΟ: Ρέινα, Μάρουσιτς, Φελίπε, Ατσέρμπι, Χισάι (58' Λάτσαρι), Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς (58' Μπάσιτς), Λέιβα (71' Κατάλντι), Αλμπέρτο (71 Ακπά-Ακπρό), Άντερσον, Μουρίκι (80' Πάτρικ), Πέδρο

Τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής:

Τα highlights των αγώνων:

Σαλερνιτάνα - Τζένοα 1-0

Τορίνο - Γιουβέντους 0-1

Σασουόλο - Ίντερ 1-2

Σαμπντόρια - Ουντινέζε 3-3

Βερόνα - Σπέτσια 4-0

Η βαθμολογία της Serie A

TAGS SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ ΛΑΤΣΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ