ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Μπολόνια: Επίσημα ροσομπλού μέχρι το 2024 ο Λυκογιάννης

Ο Λυκογιάννης στο φιλικό της Εθνικής με την Κύπρο
Ο Λυκογιάννης στο φιλικό της Εθνικής με την Κύπρο INTIME SPORTS

Παίκτης της Μπολόνια τουλάχιστον για την ερχόμενη διετία θα είναι ο Μπάμπης Λυκογιάννης, με τον 28χρονο διεθνή αριστερό μπακ να ανακοινώνεται επίσημα από τους ροσομπλού το μεσημέρι της Παρασκευής (1/7).

Μετά από τέσσερα χρόνια παραμονής στην Σαρδηνία με τη φανέλα της Κάλιαρι, ο Μπάμπης Λυκογιάννης άνοιξε τα φτερά του και ετοιμάζεται πλέον για το νέο βήμα στην καριέρα του στην Serie A.

Αυτό θα το κάνει μέσω της Μπολόνια, με την ομάδα του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς να επωφελείται από το γεγονός πως ο 28χρονος μπακ έμεινε ελεύθερος μετά τον υποβιβασμό της Κάλιαρι και να έρχεται σε συμφωνία μαζί του.

Το μεσημέρι της Παρασκευής (1/7) γνωστοποίησε με τον πλέον επίσημο τρόπο το deal με τον παίκτη χωρίς να κάνει γνωστές λεπτομέρειες για τη χρονική διάρκεια της συνεργασίας, με το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων "Ansa" να αναφέρει πως το συμβόλαιό του είναι διάρκειας δύο ετών ενώ υπάρχει και οψιόν ανανέωσης για έναν χρόνο ακόμα.

Οι ροσομπλού θα αποτελέσουν τον έκτο κατά σειρά σταθμό του Λυκογιάννη μετά από Ολυμπιακό, Λεβαδειακό, Εργοτέλη, Στουρμ Γκρατς και Κάλιαρι, με τον πρώην μέσο της Κάλιαρι να γίνεται ο έβδομος Έλληνας που μετακομίζει στο "Ρενάτο Νταλ'Άρα" μετά από τους Ζαγοράκη, Μόρα, Κονέ, Χριστοδουλόπουλο, Οικονόμου και Τοροσίδη (όλοι τους από το 2004 και μετά).

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ