ΠΑΟΚ

Μπόλονι: "Το Κύπελλο κρύβει εκπλήξεις"

Μπόλονι: "Το Κύπελλο κρύβει εκπλήξεις"
INTIME SPORTS

Ο Λάσλο Μπόλονι στη συνέντευξη Τύπου παραδέχθηκε ότι ο ΠΑΟΚ δεν έπαιξε καλά, αλλά δεν έκανε και το μεγάλο λάθος.

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά το νικηφόρο παιχνίδι με την ΑΕΚ ο προπονητής του ΠΑΟΚ Λάσλο Μπόλονι. Ο τεχνικός του "Δικεφάλου" τόνισε ότι οι "ασπρόμαυροι" δεν έδειξαν καλό πρόσωπο, ωστόσο υπερύσχησαν στη δύναμη και δεν έκαναν το μεγάλο λάθος που θα τους στοίχιζε.

Ακόμη, μίλησε για τον Σαλπιγγίδη, το ερχόμενο ματς πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο, αλλά και για την ερχόμενη φάση Κυπέλλου που ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο.

Για την πρόκριση επί της ΑΕΚ: "Δεν νομίζω ότι παίξαμε πολύ καλά, αλλά ήμασταν δυνατοί. Παρόλο που κάναμε τεχνικά λάθη, οι επιλογές μας δεν ήταν καθυστερημένες και δεν κάναμε τα μεγάλα λάθη που θα μπορούσαν να αλλάξουν τη ροή του αγώνα. Είμαι χαρούμενος που προκριθήκαμε και που αυτό το ματς τελείωσε στα 90 λεπτά, γιατί η ομάδα είναι κουρασμένη. Το Κύπελλο κρύβει εκπλήξεις και ελπίζω οι οπαδοί μας είναι ικανοποιημένοι".

Για τον Σαλπιγγίδη: "Είμαι ικανοποιημένος με το θέμα του, σ.σ που συζητά με την ΠΑΕ για ανανέωση. Είναι χαρούμενος που ζει εδώ στη Θεσσαλονίκη και ελπίζω και με εμένα να είναι έτσι. Τώρα τελευταία, ελπίζω πως είναι".

Για τον επόμενο αγώνα με τον Πανιώνιο: "Είναι δύσκολο το ματς με τον Πανιώνιο, δύο μέρες δεν είναι αρκετές".

Για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ατρόμητο: "Αν με ρωτήσετε για τον Ατρόμητο, είναι δύσκολη ομάδα, είναι πίσω από εμάς, αλλά έχει ένα ματς λιγότερο, άρα θα μπορούμε να είναι και πιο πάνω από εμάς. Θέλει προσοχή".

Για τη δήλωση που είχε κάνει ο Μπόλονι, ότι είναι δύσκολο ο ΠΑΟΚ να κερδίσει τρία συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια: "Το ξανάπα, ότι δύο μέρες δεν αρκούν για δύο παιχνίδια. Τώρα έχουμε ακόμα δύο μέρες για το τρίτο παιχνίδι... Αλλά το πιο σημαντικό νομίζω πως είναι να έχουμε το επίπεδο, να είμαστε συγκεντρωμένοι και να έχουμε την απαραίτητη αδρεναλίνη για ακόμα ένα παιχνίδι.

Θέλω να πω και κάτι ακόμη. Θα είμαι πολύ χαρούμενος, αν μπορέσω στο μέλλον να παίξω μια φορά στη Τούμπα με μια απ' τις δύο ομάδες που θα δω στην τηλεόραση σήμερα (Ρεάλ- Μπαρτσελόνα)".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ