ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπόλονι: "Στο δεύτερο μέρος αλλάξαμε τη νοοτροπία μας"

Ο Λάζλο Μπόλονι από το παιχνίδι του Παναθηναϊκού στο Βόλο
Ο Λάζλο Μπόλονι από το παιχνίδι του Παναθηναϊκού στο Βόλο EUROKINISSI

Ο Λάζλο Μπόλονι υποστήριξε μετά το τέλος του αγώνα Βόλος - Παναθηναϊκός πως η ομάδα του έπαιξε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο αν και με παίκτη λιγότερο.

Ο Παναθηναϊκός πήρε την πέμπτη συνεχόμενη νίκη του επί του Βόλου αφήνοντας απόλυτα ικανοποιημένο τον Λάζλο Μπόλονι ο οποίος στο τέλος του αγώνα στάθηκε στην παρουσία των πράσινων στο δεύτερο ημίχρονο, όταν έπαιξε με παίκτη λιγότερο η ομάδα του.

Χαρακτηριστικά ο Ρουμάνος είπε στην κάμερα της "NOVA":

"Είχαμε ένα πρώτο ημίχρονο, όχι δυνατό. Έπαιξε ρόλο ότι δεν μπήκαμε στο πνεύμα του αγώνα. Είχαμε μία ομάδα που προσπαθούσε να κλείσει τις γραμμές. Ίσως αυτή η άνεση που υπήρχε στο μυαλό μας ήταν αυτή που μας εμπόδισε, στην πορεία σκεφτήκαμε πιο σωστά όμως. Αυτό για το οποίο μιλήσαμε στην ανάπαυλα του ημιχρόνου δεν ήταν για την τακτική τον τρόπο που θα παίξουμε, όσο το θέμα της νοοτροπίας και το πνευματικό κομμάτι".

Για την αποβολή του Χουάνκαρ: "Πολλές φορές μέσα στη δυσκολία, οι πρωταγωνιστές είναι εκείνοι που σφίγγουν τα δόντια. Αλλάξαμε τη νοοτροπία μας, οπότε τους περιμέναμε στο κέντρο του γηπέδου κι από εκεί κάναμε τις αντεπιθέσεις μας".

Για την πέμπτη σερί νίκη: "Θα κοιτάξουμε να ανασυγκροτηθούμε, σφίξουμε τα δόντια και να προετοιμαστούμε για τον επόμενο αγώνα. Υπάρχει μία κόπωση που είναι κοινή για όλες τις ομάδες του πρωταθλήματος".

Για την σφραγίδα που έχει βάλει στην ομάδα: "Όταν έλεγα πως αυτή η ομάδα δεν θα φτάσει τη δική μου φιλοσοφία, το έλεγα γιατί ούτε εγώ έχω την τέλεια φιλοσοφία, ούτε η ομάδα μπορεί να φτάσει την τέλεια φιλοσοφία. Αυτό που θα κοιτάξουμε να είμαστε ακόμη καλύτεροι στο μέλλον, όπως είπαμε νωρίτερα, να παίζουμε, όπως στο δεύτερο ημίχρονο. Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες και την ομάδα μου. Αυτή η αλλαγή νοοτροπίας και η προσπάθεια που έκαναν ήταν εξαιρετική. Συγχαρητήρια και στους αντιπάλους μας. Μην ξεχνάμε ότι είχαν κι έναν αγώνα παραπάνω από εμάς και πολλές απουσίες. Ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνοι. Είναι μία ομάδα που έχει χαρακτήρα".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ