ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπόλονι: "Είμαι ο πρώτος που αναμένει το πολύ δύο μεταγραφικές λύσεις"

Ο Μπόλονι δίνει οδηγίες στο ματς του Άρη με τον Παναθηναϊκό
Ο Μπόλονι δίνει οδηγίες στο ματς του Άρη με τον Παναθηναϊκό EUROKINISSI

Ο Λάζλο Μπόλονι μίλησε ενόψει της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον Βόλο (27/1, 15:00) τονίζοντας ότι η ομάδα του δεν έχει βρει μεταγραφική λύση που αξίζει, ώστε να προχωρήσει σε κίνηση.

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από τον Βόλο την Τετάρτη (27/1, 15:00) για την 19η αγωνιστική της Super League Interwetten. Ενόψει του παιχνιδιού, ο Λάζλο Μπόλονι μίλησε στη Nova. Εκεί μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα μεταγραφική ζητήματα της ομάδας, υποστηρίζοντας ότι οι πράσινοι δεν έχουν βρει ακόμη κάποια ικανοποιητική λύση.

Μάλιστα, τόνισε ότι θα ήθελε δύο κινήσεις, κάτι που θα ήθελε μετά από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα στις 20 Δεκεμβρίου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπόλονι:

Για τις νίκες της ομάδας του: "Ο διάολος ποτέ δεν κοιμάται. Δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια στο ποδόσφαιρο. Βρίσκομαι με το κεφάλι στους ώμους, με τα πόδια στην γη. Κάθε παιχνίδι πρέπει να το κοιτάμε με την ίδια σοβαρότητα και την ίδια φιλοδοξία".

Για την πρόοδο που σημειώνει: "Προσπαθούμε για το καλύτερο. Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους αλλά είμαι προσεκτικός στο να λέω μεγάλα λόγια. Αυτό θα δημιουργούσε πίεση και δεν θέλω να βάλω μεγαλύτερη πίεση στους παίκτες".

Για την βελτίωση στην άμυνα: "Δεν θέλω να περιαυτολογήσω. Οι προπονήσεις και η φιλοσοφία μας και η αύξηση της ευθύνης, δηλαδή έγινε κατανοητό πως ο αμυντικός είναι για να αμύνεται. Όταν δεν έχουμε την μπάλα, όλοι γινόμαστε αμυντικοί. Αυτό το κατανοούν οι παίκτες σιγά σιγά. Όταν έχουμε την μπάλα ακόμα και ο τερματοφύλακας πρέπει να γίνεται επιθετικός παίκτης. Πρέπει να αναλάβουμε και κάποιες ευθύνες που εγώ προσπαθώ να δώσω στους παίκτες μου. Έχετε δει κάποιες εκρήξεις μου που είναι εκρήξεις μου για να γίνουν σεβαστοί κάποιοι κανόνες της λειτουργίας μας".

Για το παιχνίδι με τον Βόλο: "Είναι μεγάλος ο προβληματισμός για τις απουσίες, για να δημιουργήσω την ενδεκάδα. Ελπίζω η ομάδα να αλληλοβοηθηθεί για να καλύψουμε τα κενά που υπάρχουν. Είδα με χαρά σήμερα τον Σαβιέρ να επιστρέφει, είδα και τον Κουρμπέλη εδώ να αρχίσει να κάνει τα πρώτα του βήμα για την επιστροφή. Ο Βόλος είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος. Δεν ξέρω ακριβώς το γήπεδο, δεν είναι ένα μέρος που σε περιμένουν με λουλούδια. Στόχος μου είναι να συγκεντρωθώ στην ομάδα. Τι θέλω να κάνουμε και τι μπορούμε".

Για τις μεταγραφές: "Είναι ένα θέμα που προβληματιστήκαμε πολύ. Μέχρι στιγμής δεν βρήκαμε μια λύση που αξίζει να προχωρήσουμε. Είμαι ο πρώτος που αναμένει το πολύ δύο λύσεις. Είμαι ο πρώτος που υποφέρει από αυτή την κατάσταση. Ξέρετε πώς είναι η αγορά, ακόμη και στο τελευταίο λεπτό μπορεί να προκύψει κάτι. Γαντζώνομαι από αυτό και περιμένω, ελπίζω να προκύψει κάτι. Θα θέλαμε τις λύσεις αμέσως μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Αυτό έγινε τον Δεκέμβρη. Είναι αρκετά ευαίσθητο να τα προβώ σε δηλώσεις για το θέμα".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ