ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπόλονι: "Συμβαίνει τα πράγματα να γίνονται δυσκολότερα, ας πέσουν οι τόνοι"

Ο Λάζλο Μπόλονι στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα για το Κύπελλο Ελλάδας.
Ο Λάζλο Μπόλονι στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα EUROKINISSI SPORTS

Ο Λάζλο Μπόλονι έπειτα από τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από τον ΠΑΣ Γιάννινα τόνισε ότι ο αγώνας χάθηκε μέσα σε δέκα λεπτά, ενώ μετά από δύο γκολ δύσκολα μία ομάδα ανακάμπτει.

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε 2-1 από τον ΠΑΣ Γιάννινα και αποκλείστηκε από το Κύπελλο Ελλάδας. Ο προπονητής των πρασίνων, Λάζλο Μπόλονι, έπειτα από τη λήξη της αναμέτρησης τόνισε στην Cosmote TV ότι ο αγώνας χάθηκε μέσα σε δέκα λεπτά.

Επίσης σε ερώτηση για το αν η ομάδα του περνάει κρίση, απάντησε πως συμβαίνει τα πράγματα να γίνονται δυσκολότερα, όμως οι τόνοι πρέπει να πέσουν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπόλονι:

Για το ματς: "Ουσιαστικά τίποτα δεν δούλεψε. Ο αγώνας χάθηκε μέσα σε 10 λεπτά. Όταν μία ομάδα δέχεται τόσο γρήγορα δύο χτυπήματα στο κεφάλι έχει δυσκολία να ανακάμψει".

Για το αν υπάρχει κρίση: "Εξαιτίας του κορονοϊού υπάρχει κρίση. Συμβαίνει τα πράγματα να γίνονται λίγο δυσκολότερα. Δεν θέλω να κάνω μάθημα, αλλά πρέπει να ρίξουμε τους τόνους. Είναι δύσκολη στιγμή, ας πέσουν οι τόνοι".

Για τις ελλείψεις: "Σκέφτομαι τον τραυματισμό του Βέλεθ που έγινε στην προθέρμανση. Με όλο τον σεβασμό αρχίσαμε με στόπερ που δεν ήταν ψυχολογικά έτοιμος. Πρέπει αναγνωρίσουμε τις ελλείψεις που έχουμε. Ας κρατήσουμε τον έλεγχο. Όταν συνέβη αυτό, φέραμε καλά αποτελέσματα. Θα ήθελα να συγχαρώ τους αντιπάλους, έδειξαν ανωτερότητα και στους δύο αγώνες. Σταματάω εδώ, γιατί σε αυτές τις στιγμές είναι καλύτερο να μην μιλάμε".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ