ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπόλονι: "Το ματς που ονειρεύομαι είναι ακόμη μακριά"

Ο Λάζλο Μπόλονι διαμαρτύρεται στο διαιτητής της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τη Λαμία για την 7η αγωνιστική της SuperLeague Interwetten
Ο Λάζλο Μπόλονι στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Λαμία EUROKINISSI

Ο Λάζλο Μπόλονι υποστήριξε ότι παρά τη νίκη (0-2) στη Λαμία, το παιχνίδι που ονειρεύεται για τον Παναθηναϊκό είναι ακόμη πολύ μακριά.

Ο Παναθηναϊκός με τον Καρλίτος να σκοράρει δύο φορές νίκησε για πρώτη φορά (0-2) στη Λαμία και πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στη SuperLeague Interwetten.

Ο Λάζλο Μπόλονι παρά την επικράτηση του τριφυλλιού υποστήριξε ότι το παιχνίδι που ονειρεύεται για την ομάδα είναι πολύ μακριά από την εικόνα που έδειξαν στη Φθιώτιδα.

"Γενικά είμαι ικανοποιημένος, όμως σημειώνω ακόμα δύο στοιχεία πρώτο ότι σε ψυχολογικές κατάστασεις μπορέσαμε αυτή την κατάσταση να τη φέρουμε υπέρ μας. Βέβαιως υπήρχε ένα πέναλτι το οποίο το μπλόκαρε ο γκολκίπερ μας και το άλλο ήταν η επίτευξη του δεύτερου τέρματος όταν ήμασταν ανώτεροι των αντιπάλων μας.

Στην ανάπαυλα είπα ότι αρχίσαμε άσχημα τον αγώνα και μετά κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους ήμασταν καλύτεροι αλλά χωρίς γκολ και αν θα μπορούσαμε να κάνουμε ένα μείγμα θα ήταν ακόμα καλύτερο. Αυτό τους ζήτησα, τα καταφέραμε και ανταμείφθηκαν οι προσπάθειες μας όμως το παιχνίδι που εγώ ονειρεύομαι είναι ακόμα μακριά.

Θα ήθελα να συγχαρώ τους παίκτες μου και βεβαίως από τότε που δουλεύουμε μαζί έκαναν πολλές προσπάθειες και θα ήθελα να τους συγχαρώ για τον επαγγελματισμό τους".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ