ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ομιλία Μπόλονι σε παίκτες και μήνυμα συσπείρωσης

Ο Λάζλο Μπόλονι από το παιχνίδι του Παναθηναϊκού στο "Γ. Καραϊσκάκης"
Ο Λάζλο Μπόλονι στη διάρκεια του αγώνα Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός EUROKINISSI

Ο Λάζλο Μπόλονι πριν από την έναρξη της προπόνησης μίλησες στους παίκτες του Παναθηναϊκού και έστειλε μήνυμα ενότητας ενόψει της συνέχειας. Έξι πράσινοι δεν προπονήθηκαν σε φουλ ρυθμούς.

Με ομιλία ξεκίνησε η εβδομάδα για τους παίκτες του Παναθηναϊκού. Ο Λάζλο Μπόλονι πριν από την προπόνηση μάζεψε τους πράσινους με τις δύο πλευρές να συζητούν την κατάσταση στην ομάδα μετά τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι η ομάδα πρέπει να πατήσει στην εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου, να συνεχίσει να δουλεύει στις προβλήματά της ώστε να έρθουν και τα αποτελέσματα.

Επιπρόσθετα, τονίστηκε ότι αυτές οι δυσκολίες που περνά ο Παναθηναϊκός σε αγωνιστικό επίπεδο πρέπει να ενώσουν την ομάδα σαν μία οικογένεια η οποία μέσα από αυτή την κρίση θα βγει πιο δυνατή. Σκοπός είναι να αφήσουν όλοι πίσω όσα συνέβησαν και να αντιμετωπίσουν όπως πρέπει τις άμεσες αγωνιστικές υποχρεώσεις μας.

ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΜΠΟΛΟΝΙ

Σε ό,τι αφορά την εικόνα της ομάδας ο Μπόλονι μεταξύ άλλων είπε στους παίκτες του ότι είναι ικανοποιημένος από την προσπάθεια που καταβάλουν ωστόσο ξεκαθάρισε ότι εκείνος είναι που παίρνει τις τελικές αποφάσεις.

"Δεν κάναμε αυτά που έπρεπε πρώτο ημίχρονο αντίθετα δουλέψαμε ομαδικά στην επανάληψη. Δεν σταματάνε όλα σε ένα ματς. Πρέπει να χτίσουμε πάνω στο καλό μας ημίχρονο στο Καραϊσκάκης και να συνεχίσουμε την προσπάθεια στο πρωτάθλημα.

Είμαι ευχαριστημένος από τη δουλειά σας στις προπονήσεις και οφείλουμε να συνεχίσουμε έτσι και σε αυτή την προσπάθεια θέλω να σας υπολογίζω όλους. Εγώ αποφασίζω για την ενδεκάδα και τις αλλαγές. Αυτό είναι ξεκάθαρο" ήταν ορισμένα από τα λόγια του.

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΕΞΙ

Στα της προπόνησης οι πράσινοι χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ και όσοι αγωνίστηκαν ως βασικοί στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, έκαναν αποφόρτιση.

Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας και ολοκλήρωσαν με διπλό στο μισό γήπεδο. Οι Σένκεφελντ και Σαβιέρ έκαναν θεραπεία, ενώ το ατομικό τους πρόγραμμα συνέχισαν οι Βέλεθ, Χατζηθεοδωρίδης και Μπεκ. Επιπλέον ο Μολό ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα.

Την Τρίτη το απόγευμα όσοι έχουν λίγο χρόνο συμμετοχής θα παίξουν μεταξύ τους ένα διπλό και οι υπόλοιποι θα κάνουν κανονικά προπόνηση.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ