ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπόλονι: "Είχαμε ευκαιρίες, δώσαμε χώρο στους νέους"

O τεχνικός του Παναθηναϊκού, Λάσλο Μπόλονι, κατά τη διάρκεια του αγώνα των πρασίνων στο ΟΑΚΑ με τον Ατρόμητο για την Super League
O τεχνικός του Παναθηναϊκού, Λάσλο Μπόλονι, κατά τη διάρκεια του αγώνα των πρασίνων στο ΟΑΚΑ με τον Ατρόμητο για την Super League EUROKINISSI SPORTS

Ο Λάζλο Μπόλονι στάθηκε στη δημιουργία του Παναθηναϊκού που ήταν καλύτερη από τα προηγούμενα παιχνίδια.

Ο Λάζλο Μπόλονι είχε αρκετούς λόγους για να είναι ικανοποιημένος μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Παναιτωλικού. Στάθηκε όμως σε δύο εξ αυτών, τη δημιουργία που ήταν καλύτερη και στην παρουσία των νεαρών ποδοσφαιριστών του.

Ο Ρουμάνος είπε αρχικά:

"Θα μπορούσα να στοιχηματίσω πως επρόκειτο να έχουμε ένα σφιχτό αγώνα. Και δεν βρισκόμαστε σε θέση να πούμε ότι τρεις, τέσσερις παίκτες από τους σημαντικούς της ομάδας μας μπορεί να βρίσκονται εκτός αγώνα και αναφέρομαι στους Κουρμπέλη, Χατζηγιοβάνη, Σαβιέρ και Βέλεθ γιατί αυτοί οι παίκτες είναι που φέρνουν το βάρος στην ομάδα. Και βεβαίως ένα από τα γκολ που σκοράραμε ακυρώθηκε ως οφσάιντ και μπορούμε να πούμε ότι είναι μικρά οφσάιντ αλλά ήταν οφσάιντ και όμως οι ευκαιρίες μας είχαν ουσία, πήγαν καλά. Άρα δημιουργήσαμε ευκαιρίες και έστω και αν ο αγώνας δεν ήταν ιδιαίτερης ποιότητας θα μπορούσαμε να είχαμε καλύτερο αποτέλεσμα. Τέλος δώσαμε χώρο και στους νεότερους παίκτες μας και ακόμη κατανοώ πως για να γίνουν σημαντικοί πρέπει να γίνουν πράγματα που πρέπει να βελτιωθούν".

Και συνέχισε ερωτηθείς για το τελευταίο 20λεπτο που έκανε αρκετές παρατηρήσεις: "Το θέμα δεν είναι αν μπόρεσαν να προσπαθήσουν το θέμα είναι αν μπορούν ή όχι. Και όπως είπα και πριν δεν μπορούμε να δεχτούμε η ομάδα να έχει απουσίες".

Είναι μια νίκη ψυχολογίας για την ομάδα:
"Με κάθε νίκη που μπορούμε να πάρουμε κερδίζουμε χρόνο. Κερδίζουμε χρόνο και για τους σημαντικούς παίκτες που μπορεί να έχουν μια κόπωση ή έναν τραυματισμό και κερδίζουμε χρόνο για να βελτιώσουμε τα πράγματα με τους νεότερους παίκτες μας και προσωπικά μου δίνουν τη δυνατότητα ποιο ήρεμα να γνωρίσω καλύτερα την ομάδα μου".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ