ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Μπόκα Τζούνιορς: Βαριές "καμπάνες" σε έξι παίκτες και δύο στελέχη για τα επεισόδια με την Ατλέτικο Μινέιρο τον Ιούλιο

Παίκτες της Μπόκα επιτίθενται σε αστυνομικούς στο ματς με την Ατλέτικο Μινέιρο
Παίκτες της Μπόκα επιτίθενται σε αστυνομικούς στο ματς με την Ατλέτικο Μινέιρο PRINT SCREEN TWITTER

Με βαριές "καμπάνες" τιμώρησε η CONMEBOL έξι παίκτες και δύο στελέχη της Μπόκα Τζούνιορς για την εμπλοκή τους στα επεισόδια που έγιναν τον περασμένο Ιούλιο, μετά τον αγώνα με την Ατλέτικο Μινέιρο για το Copa Libertadores.

Αντιμέτωποι με υψηλά πρόστιμα και ποινές πολλών αγωνιστικών βρίσκονται έξι από τους παίκτες της Μπόκα Τζούνιορς, όπως και δύο στελέχη της ομάδας του Μπουένος Άϊρες, σύμφωνα με την ανακοίνωση της πειθαρχικής επιτροπής της CONMEBOL για τα επεισόδια στην αναμέτρηση με την Ατλέτικο Μινέιρο τον περασμένο Ιούλιο για το Copa Libertadores.

Η αναμέτρηση των δυο ομάδων κρίθηκε στα πέναλτι, με τους Βραζιλιάνους να παίρνουν την πρόκριση με 3-1 και την Μπόκα να αποκλείεται από τη συνέχεια της διοργάνωσης. Οι Αργεντινοί ήταν σε έξαλλη κατάσταση μετά το φινάλε του αγώνα και είχαν πολλά παράπονα από τη διαιτησία του αγώνα, με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν επεισόδια στη φυσούνα του γηπέδου.

Συγκεκριμένα, ο Κριστιάν Παβόν και ο Σεμπάστιαν Βίλα τιμωρήθηκαν με έξι αγωνιστικές, ενώ θα πληρώσουν επίσης και πρόστιμο ύψους 30.000 δολαρίων έκαστος. Ο Μάρκος Ρόχο, ο οποίος από το video φαίνεται να κρατά έναν πυροσβεστήρα τιμωρήθηκε με πέντε αγωνιστικές και θα κλήθηκε να καταβάλει 25.000 δολάρια.

Στους Κάρλος Ισκιέρδο, Ντιέγο Γκονζάλες και Χαβιέ Γκαρσία επιβλήθηκαν ποινές τεσσάρων, τριών και δύο αγωνιστικών και πρόστιμα 20.000, 15.000 και 10.000 δολαρίων αντίστοιχα. Από την πλευρά της διοίκησης του συλλόγου τιμωρήθηκαν επίσης, οι δύο διευθυντές, Ραούλ Κασκίνι και Μαρσέλο Ντελγάδο με πρόστιμο 30.000 δολάρια, ενώ τους απαγορεύτηκε κι η είσοδος σε αγώνες της CONMEBOL για δύο χρόνια.

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ