BUNDESLIGA

Μπόχουμ - Στουτγκάρδη 0-0: Ισόπαλο το ντέρμπι των Ελλήνων, ακυρώθηκε γκολ του Μαυροπάνου

Ο Κώστας Μαυροπάνος της Στουτγκάρδης σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Μπάγερν για την Bundesliga 2020-2021 στην "Άλιαντς Αρένα", Μόναχο | Σάββατο 20 Μαρτίου 2021
Ο Κώστας Μαυροπάνος της Στουτγκάρδης σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Μπάγερν για την Bundesliga 2020-2021 στην "Άλιαντς Αρένα", Μόναχο | Σάββατο 20 Μαρτίου 2021 © 2021 MATTHIAS BALK/ASSOCIATED PRESS

Η αναμέτρηση της Μπόχουμ με την Στουτγκάρδη για την Bundesliga δεν βρήκε νικητή, αν και ο Ντίνος Μαυροπάνος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για τους Σουηβούς.

Η Μπόχουμ υποδέχθηκε τη Στουτγκάρδη για την 6η αγωνιστική της Bundesliga, με τις δύο ομάδες να περιορίζονται στο 0-0 και να παίρνουν από ένα βαθμό, που τις κρατά αμφότερες σε τροχιά υποβιβασμού.

Οι Κώστας Σταφυλίδης και Βασίλης Λαμπρόπουλος κάθισαν στον πάγκο των γηπεδούχων, όμως ο Ντίνος Μαυροπάνος ήταν βασικός για τους φιλοξενούμενους και μάλιστα παραλίγο να εξελιχθεί σε πρωταγωνιστή του αγώνα. Η Μπόχουμ ήταν ανώτερη στο 1ο ημίχρονο αλλά δεν αξιοποίησε την υπεροχή (με την άμυνα της Στουγκάρδης να αντέχει) και στα πρώτα λεπτά του 2ου μέρους ο Μαυροπάνος χρίστηκε σκόρερ.

Στο 55ο λεπτό, ο Μπόρνα Σόσα εκτέλεσε φάουλ με γέμισμα, ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός κατέβασε την μπάλα και σούταρε έξω από τη μικρή περιοχή, γράφοντας το 1-0. Παρ' όλα αυτά, ο Μαυροπάνος χρησιμοποίησε το χέρι του για να κοντρολάρει την μπάλα, με συνέπεια το τέρμα να μη μετρήσει.

Ο αγώνας ήταν ισορροπημένος στο τελευταίο ημίωρο, με τον Τόμας Ράις να μη χρησιμοποιεί κάποιον από τους Έλληνες αμυντικούς του και το 0-0 να παραμένει.

Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής στην Bundesliga

Τα highlights της αγωνιστικής

Γκρόιτερ Φιρτ - Μπάγερν 1-3

Γκλάντμπαχ - Ντόρτμουντ 1-0

Άιντραχτ - Κολωνία 1-1

Χόφενχαϊμ - Βόλφσμπουργκ 3-1

Ουνιόν - Αρμίνια 1-0

Λεβερκούζεν - Μάιντς 1-0

Λειψία - Χέρτα 6-0

Φράιμπουργκ - Άουγκσμπουργκ 3-0

Η βαθμολογία στην Bundesliga


TAGS BUNDESLIGA ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ