BUNDESLIGA

Μπόχουμ - Μπάγερν 0-7: Διαστημικοί οι Βαυαροί που έκαναν με επτάρα το τρία στα τρία

Ο Σαντιό Μανέ πανηγυρίζει γκολ του στο Μπάγερν - Βόλφσμπουργκ
Ο Σαντιό Μανέ πανηγυρίζει γκολ του στο Μπάγερν - Βόλφσμπουργκ 2022 AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Η Μπάγερν έκανε πάρτι στην έδρα της Μπόχουμ, την συνέτριψε με 7-0 και έκανε το τρία στα τρία στην Bundesliga. Δύο γκολ πέτυχε ο Μανέ, πρώτο γκολ για Ντε Λιχτ.

Η Μπάγερν έκανε ακόμη μία υπερηχητική εμφάνιση, διέλυσε την Μπόχουμ με 7-0 στην έδρα της και έκανε το τρία στα τρία στην Bundesliga και πλέον βρίσκεται στο +2 από την Γκλάντμπαχ, την Ουνιόν και την Μάιντς.

Μόλις τέσσερα λεπτά χρειάστηκαν για τους Βαυαρούς να μπουν μπροστά στο σκορ. Οι παίκτες του Νάγκελσμαν έκρυψαν την μπάλα. Ο Κομάν τροφοδότησε τον Σανέ, ο οποίος με ιδανικό σουτ έκανε το 1-0.

Στο 25' ήταν και η στιγμή για τον Ματάις Ντε Λιχτ να σκοράρει για πρώτη φορά. Ο Ολλανδός στόπερ σκόραρε με το κεφάλι. Στο 33' η Μπάγερν έκανε τρία τα τέρματά της, με τον Κομάν. Η βαυαρική... μηχανή δεν σταματούσε.

Στο 41' ο Μανέ βρήκε δίχτυα, όμως το γκολ ακυρώθηκε από το VAR καθώς η μπάλα χτύπησε στο χέρι του. Ένα λεπτό αργότερα ο Σενεγαλέζος πήρε το αίμα του πίσω για το 4-0.

Η Μπάγερν δεν σταμάτησε ούτε στο β' μέρος. Ο Μανέ πέτυχε το δεύτερό του γκολ στο παιχνίδι με εκτέλεση πέναλτι, ενώ ο Γκαμπόα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της δικής του ομάδας στο 69'. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε με εξαιρετικό σουτ ο Γκνάμπρι στο 76'.

ΜΠΟΧΟΥΜ: Ρίμαν, Γιάνκο (70' Οσέι-Τούτου), Χάιντζ, Ορντέτς (85' Μάσοβιτς), Γκαμπόα, Φέρστερ (68' Γκοράλσκι), Λοσίγια, Στέγκερ, Ασάνο (68' Χόλτμαν), Χόφμαν, Ζόλερ (85' Λαμπρόπουλος)

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Παβάρ (67' Μαζραουί), Ουπαμεκανό, Ντε Λιχτ, Ερναντές (62' Στάνισιτς), Κομάν, Κίμιχ, Σαμπίτσερ (62' Χράφενμπερχ), Σανέ, Μίλερ (67' Γκνάμπρι), Μανέ (72' Βίντοβιτς)

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της Bundesliga

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής

TAGS BUNDESLIGA ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ