ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ

Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ: "Έβλεπα τον Μέσι και έλεγα θα σταματήσω το ποδόσφαιρο"

Ο Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ σκοράρει με την φανέλα της Μπαρτσελόνα κόντρα στην Βαγιαδολίδ στις 16 Φεβρουαρίου του 2019.
Ο Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ σκοράρει με την φανέλα της Μπαρτσελόνα AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Συνέντευξη στο DAZN παραχώρησε ο Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ μιλώντας για το εξάμηνό του στην Μπαρτσελόνα το 2019 και την συνύπαρξή του με τον Μέσι.

Τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο της σεζόν 2018/2019 η Μπαρτσελόνα έκανε την έκπληξη και πήρε δανεικό από την Σασουόλο, τον Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ. Ο 33χρονος, πλέον, Γκανέζος που αγωνίζεται στην Μόντζα στην Serie B μίλησε στο DAZN για την τότε μεταγραφή του στους μπλαουγκράνα.

"Οι έξι μήνες στην Μπαρτσελόνα ήταν απίθανοι. Αρχικά, δεν το πίστευα. Νόμιζα ότι με ήθελε η Εσπανιόλ όχι η κανονική Μπαρτσελόνα" ανέφερε ο Μπόατενγκ που είχε αγωνιστεί σε τέσσερα παιχνίδια με τους Καταλανούς σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Φυσικά δεν παρέλειψε να μιλήσει και για την συνύπαρξή του με τον Μέσι, ο οποίος με αυτά που έκανε στην προπόνηση τον έκανε να θέλει να σταματήσει το ποδόσφαιρο.

"Η προπόνηση με τον Μέσι με άφησε άναυδο. Πάντα έλεγα ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν ο καλύτερος στον κόσμο, αλλά ο Μέσι είναι το κάτι άλλο. Δεν είναι κανονικός. Όταν ήμουν σε προπόνησή μαζί του, ένιωσα ανεπαρκής για πρώτη φορά στην καριέρα μου. Έκανε απίστευτα πράγματα. Ένιωθα ότι τελείωσα, ότι θα σταματήσω να παίζω" ανέφερε συγκεκριμένα.

TAGS ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ