ΙΣΠΑΝΙΑ

Μπιλμπάο: Τρομερό γράμμα σε Γουίλιαμς μετά το Super Cup από κοπέλα που έχασε τη μητέρα της

Ο φορ της Αθλέτικ Μπιλμπάο, Ινιάκι Γουίλιαμς, σε προσπάθειά του από τον τελικό του ισπανικού Σούπερ Καπ τον Ιανουάριο του 2021 κόντρα στην Μπαρτσελόνα
Ο φορ της Αθλέτικ Μπιλμπάο, Ινιάκι Γουίλιαμς, σε προσπάθειά του από τον τελικό του ισπανικού Σούπερ Καπ τον Ιανουάριο του 2021 κόντρα στην Μπαρτσελόνα Ⓒ 2021 MIGUEL MORENATTI/ASSOCIATED PRESS

Λίγο μετά την κατάκτηση του ισπανικού Super Cup από την Μπιλμπάο με χρυσό σκόρερ τον Ινιάκι Γουίλιαμς, είδε το φως της δημοσιότητας ένα συγκλονιστικό γράμμα φίλης της ομάδας των Βάσκων που ράγισε καρδιές. Διαβάστε το συγκινητικό story.

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο βρέθηκε δύο φορές με την πλάτη στον τοίχο στον τελικό του ισπανικού Super Cup με τα γκολ του Αντουάν Γκριεζμάν στο 40' και στο 77', όμως βρήκε τις ισάριθμες απαντήσεις που αναζητούσε απέναντι στην Μπαρτσελόνα, με τον Ντε Μάρκος στο 42' και τον Βιγιαλίμπρε στο 90'.

Για όσους μάλιστα πίστεψαν στο φινάλε πως το γκολ του Βιγιαλίμπρε που έγραψε το 2-2 στο φινάλε του 90λέπτου είχε λόγο που μπήκε, η δικαίωση δεν άργησε να έρθει, αφού μόλις στο τρίτο λεπτό της παράτασης έφυγε ένας κεραυνός από το δεξί πόδι του Ινιάκι Γουίλιαμς που δεν άφησε το παραμικρό περιθώριο αντίδρασης στον Τερ Στέγκεν.

Η Μπιλμπάο μπήκε για πρώτη φορά επικεφαλής στο σκορ στο 93' (3-2) και σε αντίθεση με τους μπλαουγκράνα που δεν μπόρεσαν δύο φορές να υπερασπιστούν το δικό τους αβαντάζ, οι παίκτες του Μαρθελίνιο "έτρωγαν σίδερα" στην ημίωρη παράταση και το φινάλε τους βρήκε να πανηγυρίζουν -κάτι παραπάνω από- έξαλλα το 3ο Σούπερ Καπ της ιστορίας τους.

Κεντρικό πρόσωπο στους πανηγυρισμούς ήταν δίχως άλλο ο Ινιάκι Γουίλιαμς με το ασύλληπτο σουτ, με τον 26χρονο Ισπανό στράικερ των Βάσκων να βλέπει τη δημοφιλία του να εκτοξεύεται και για έναν ακόμα λόγο.

Αυτός είχε να κάνει με ένα γράμμα φίλης της ομάδας προς εκείνον που αναρτήθηκε στον προσωπικό λογαριασμό της στα social media λίγο μετά την κατάκτηση του τροπαίου, με την συγκεκριμένη οπαδό να θυμάται το θάνατο της μητέρας της από καρκίνο το 2018 και να θυμίζει στον Γουίλιαμς μία γλυκιά χειρονομία του όταν εκείνη ήταν στο νοσοκομείο.

Χειρονομία που δεν πρόλαβε να δει καθώς έφυγε από τη ζωή αλλά που σύμφωνα με την κόρη της, θα την κάνει να καμαρώνει πλέον στον παράδεισο για την ποδοσφαιρική εξέλιξη ενός παίκτη που πίστευε και λάτρευε όσο κανέναν μέχρι να κλείσει για πάντα τα μάτια της.

"Εν μέσω αυτών των πανηγυρισμών, θέλω να αφιερώσω μερικά λόγια σε σένα. Αν και πιθανότατα δεν θα με θυμάσαι καν. Είμαι αυτό το κορίτσι που έχασε τη μητέρα της το 2018 απο καρκίνο.

Μία μητέρα που σε υποστήριζε όσο κανέναν άλλον παίκτη. Δεν είχε ποτέ αμφιβολίες για σένα. Είμαι αυτό το κορίτσι που είχα ζητήσει από όποιον άκουγε, ένα video για να της φτιάξει λιγο τη διάθεση ενώ νοσηλευόταν.

Και με άκουσες. Και μου έστειλες τη φανέλα σου υπογεγραμμένη από όλη την ομάδα για την μητέρα μου, για να της δώσει δύναμη, μαζί με κάποια πολύτιμα μηνύματα.

Και, παρόλο που τη χάσαμε, πριν λάβουμε το δώρο σου, είμαι κάτι παραπάνω από βέβαιη ότι τώρα είναι σε ένα καλύτερο μέρος γιορτάζοντας αυτή τη νίκη, γιορτάζοντας το γκολ σου.

Αυτό, κύριοι, είναι η Αθλέτικ. Ελπίζω σύντομα Ινιάκι να σου δώσω αυτή την αγκαλιά που τόσο πολύ περιμένω", ανέφερε το γράμμα που έγραψε η οπαδός της Μπιλμπάο στον προσωπικό λογαριασμό της στο Twitter.

Γράμμα που έγινε viral με τα αμέτρητα likes που κέρδισε (φυσικά και από τον ίδιο τον Ινιάκι Γουίλιαμς), με την φίλη της Αθλέτικ να σπάει μάλιστα καρδιές μέσω παρουσίας της σε τηλεοπτική εκπομπή την Δευτέρα όπου μίλησε για την απώλεια της μητέρας της αλλά και την κίνηση του Ινιάκι Γουίλιαμς που την είχε σκλαβώσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ