ΙΣΠΑΝΙΑ

Μπιλμπάο - Μπαρτσελόνα: Το δοκάρι σταμάτησε τον Ντε Γιονγκ

Barcelona's Frenkie de Jong reacts during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Elche at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, Feb. 24, 2021. (AP Photo/Joan Monfort)
Barcelona's Frenkie de Jong reacts during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Elche at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, Feb. 24, 2021. (AP Photo/Joan Monfort) @ 2021 JOAN MONFORT/ASSOCIATED PRESS

Η Μπαρτσελόνα είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στον τελικό του Copa del Rey κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο, με τον Φρένκι Ντε Γιονγκ να αγγίζει το 1-0 μόλις στο 5ο λεπτό αλλά τη μπάλα να σταματάει στο δεξί δοκάρι από το σουτ του (VIDEO).

Με τους καλύτερους δυνατούς οιωνούς άρχισε ο τελικός του Κυπέλλου Ισπανίας για τους λάτρεις της ασπρόμαυρης στρογγυλής Θεάς, αφού πριν κλείσει το πρώτο πεντάλεπτο, έγινε η πρώτη μεγάλη φάση.

Αυτή είχε ως πρωταγωνιστές τους παίκτες του Ρόναλντ Κούμαν, με τη μπάλα να μην καταλήγει ωστόσο στο πλεκτό και το 0-0 μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Μπιλμπάο να παραμένει.

Ο Σέρχιο Μπουσκέτς βρήκε τον Λιονέλ Μέσι ελεύθερο στην περιοχή και δεξιά με υπέροχη μπαλιά, ο Αργεντινός σούπερ σταρ έκοψε με στιλ στον Ντε Γιονγκ που έκανε χωρίς χρονοτριβή το πλασέ και η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι, αφού χτύπησε στη στη ρίζα του δεξιού δοκαριού και απομακρύνθηκε.

Photo Credits: @ 2021 Joan Monfort/Associated Press

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ