LA LIGA

Μπιλμπάο - Χετάφε 5-1: Πετούν φωτιές τα λιοντάρια του Μαρθελίνο

Μπιλμπάο - Χετάφε 5-1: Πετούν φωτιές τα λιοντάρια του Μαρθελίνο
O Ραούλ Γκαρθία μετά από γκολ του στον ημιτελικό του Super Cup Ισπανίας απέναντι στη Ρεάλ 2021, JOSE BRETON/ ASSOCIATED PRESS

Ο Μαρθελίνο έχει δώσει άλλη πνοή στην Μπιλμπάο και μετά την κατάκτηση του Super Cup και την πρόκριση στο Copa del Rey, οι Βάσκοι συνέτριψαν 5-1 τη Χετάφε για το πρωτάθλημα. Πασίγιο στα "λιοντάρια" πριν την έναρξη του ματς.

Καμία αντίσταση δεν έφερε η Χετάφε στο "λάκκο των λεόντων" του Νουέβο Σαν Μαμές. Η ανανεωμένη και αγνώριστη προς το καλύτερο Μπιλμπάο - από τότε που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ο Μαρθελίνο - συνέτριψε με σκορ 5-1 την ομάδα της Μαδρίτης.

Η Χετάφε έκανε το... λάθος να ανοίξει το σκορ στη Χώρα των Βάσκων με τον Κουκουρέγια 17 δευτερόλεπτα μετά από την έναρξη του ματς.

Ο Ραούλ Γκαρθία ισοφάρισε στο 12' για την Μπιλμπάο - η Χετάφε έχασε πέναλτι με τον Μάτα στο 29' - και ο Γεράι Άλβαρεθ στο 50' έκανε το 2-1.

Ο Ραούλ Γκαρθία με το δεύτερο γκολ του στο 61' έκανε το 3-1, ο Μπερενγκέρ στο 75' το 4-1 και ο Ντε Μάρκος στο 82' διαμόρφωσε το τελικό σκορ (5-1).

Μετά την κατάκτηση του ισπανικού Super Cup κόντρα σε Ρεάλ και Μπαρτσελόνα (δέχτηκαν πασίγιο γι' αυτόν ακριβώς το λόγι πριν από την έναρξη του ματς) και τον αποκλεισμό της Ίμπιζα στο Copa del Rey η Μπιλμπάο συνεχίζει την ανοδική της πορεία.

Photo credits: 2021, Jose Breton/ Associated Press

TAGS LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ