ΑΡΗΣ

Μπιλίρης προς Μπένετ στη συνάντηση: "Είτε θα φέρετε καλύτερους διαιτητές είτε θα φύγετε"

Ο Τάκης Μπιλίρης στη συνάντηση για τη διαιτησία στην ΕΠΟ
Ο Τάκης Μπιλίρης στη συνάντηση για τη διαιτησία στην ΕΠΟ EUROKINISSI

Ο αντιπρόεδρος του Άρη, Παναγιώτης Μπιλίρης, ο οποίος εκπροσώπησε τους κίτρινους στη σύσκεψη κορυφής των ομάδων των playoffs στα γραφεία της ΕΠΟ, επανέλαβε την τοποθέτηση του Θόδωρου Καρυπίδη για έλευση καλύτερων διαιτητών.

Οι άθρωποι του Άρη ήταν πυρ και μανία με τη διαιτησία στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ για την πρεμιέρα των playoffs της Stoiximan Super League, κατηγορώντας την ΕΠΟ για τους ρέφερι που επέλεξε για τα πρώτα ματς στο μίνι πρωτάθλημα, και αυτή η άποψη διατυπώθηκε και στο πλαίσιο της σημερινής (27/03) σύσκεψης κορυφής στα γραφεία της ΕΠΟ.

Ο πρόεδρος Θόδωρος Καρυπίδης απουσίαζε από το ραντεβού των παραγόντων των ομάδων με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Παναγιώτη Μπαλτάκο και τον πρόεδρο της ΚΕΔ, Στιβ Μπένετ, με τον αντιπρόεδρό της κίτρινης ΠΑΕ, Παναγιώτη Μπιλίρη, να εκπροσωπεί το σύλλογο και να καθιστά σαφές το αίτημα της ομάδας του για καλύτερους διαιτητές.

"Αν νομίζετε ότι οι διαιτητές που φέρνετε είναι αντάξιοι του πιο συναρπαστικού πρωταθλήματος όπως λέτε,, τότε θα πρέπει να φύγετε. Με Νταμποβιτς και Αλβανούς χωρίς εμπειρία, δεν μπορούμε να προχωρήσουμε. Είτε θα φέρετε καλύτερους διαιτητές, είτε θα φύγετε", ήταν μερικά από τα λόγια του, απευθυνόμενος στον Στιβ Μπένετ.

Δείτε όλη την εκπομπή του Show Must Go On για τη σύσκεψη των έξι με τους Μπαλτάκο - Μπένετ:

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΠΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ