EUROPEAN SUPER LEAGUE

Μπιέλσα: "Οι ισχυροί γίνονται πλουσιότεροι και οι αδύναμοι φτωχότεροι"

O Μαρσέλο Μπιέλσα δίνει οδηγίες στους παίκτες της Λιντς κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Τσέλσι για την Premier League
O Μαρσέλο Μπιέλσα δίνει οδηγίες στους παίκτες της Λιντς κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Τσέλσι για την Premier League DANIEL LEAL-OLIVAS/POOL VIA AP

Λίγο μετά την ισοπαλία 1-1 που παραχώρησε η Λιντς στην Λίβερπουλ, ο Μαρσέλο Μπιέλσα, τοποθετήθηκε για την δημιουργία της European Super League και τάχθηκε εναντίον.

Η Λιντς ήρθε ισόπαλη 1-1 με τη Λίβερπουλ και ακολούθως ο Αργεντινός προπονητής των "παγωνιών", Μαρσέλο Μπιέλσα, τοποθετήθηκε για το ζήτημα της δημιουργία της European Super League που προκαλεί σεισμό στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

"Το βασικό πρόβλημα είναι ότι οι πλούσιοι πάντα φιλοδοξούν να είναι πλουσιότεροι, ανεξάρτητα από τις συνέπειες για τους άλλους. Όσο κερδίζουν περισσότερη δύναμη, αρχίζουν να απαιτούν περισσότερα προνόμια.

Αυτό που κάνει τον ανταγωνισμό μεγάλο, είναι η ικανότητα μιας από τις αδύναμες ομάδες να αναπτυχθεί, να μην βλέπει τις μεγάλες ομάδες να ανταγωνίζονται μεταξύ τους.

Όμως, η λογική του κόσμου και επομένως του ποδοσφαίρου δεν είναι αυτή. Είναι ότι οι ισχυροί γίνονται πλουσιότεροι και οι αδύναμοι γίνονται φτωχότεροι".

Οι Παντελής Βλαχόπουλος, Παντελής Διαμαντόπουλος και Θέμης Καίσαρης συζήτησαν για τις ραγδαίες εξελίξεις στο ποδόσφαιρο:

TAGS EUROPEAN SUPER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ