ΜΠΕΤΙΣ

Μπέτις: Επιβραβεύει τον Πελεγκρίνι, επέκταση συμβολαίου ως το 2025

Ο προπονητής της Βιγιαρεάλ, Μανουέλ Πελεγκρίνι, σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ για τη La Liga 2005-2006 στο "Ανοέτα", Σαν Σεμπαστιάν | Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2005
Ο προπονητής της Βιγιαρεάλ, Μανουέλ Πελεγκρίνι, σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ για τη La Liga 2005-2006 στο "Ανοέτα", Σαν Σεμπαστιάν | Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2005 © 2021 JUAN MANUEL SERRANO/ASSOCIATED PRESS

Η τρομερή φετινή Μπέτις φέρει την σφραγίδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι, γι' αυτό και οι Ανδαλουσλάνιοι επέκτειναν το συμβόλαιό του ως το καλοκαίρι του 2025.

Η φετινή Μπέτις βγάζει μάτια στη La Liga και βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 33 βαθμούς, πίσω μόνο από την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης (43) και τη Σεβίλλη (38). Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι, ο οποίος ανέλαβε τις τύχες της το καλοκαίρι του 2020, έχει δημιουργήσει ένα εξαιρετικό σύνολο και για το λόγο αυτό η διοίκηση τον επιβραβεύει με επέκταση συμβολαίου μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Ο Χιλιανός τεχνικός είναι ο προπονητής με το καλύτερο ποσοστό νικών στην ιστορία του συλλόγου, ενώ έκλεισε το ημερολογιακό έτος (2021) με ρεκόρ 29 νικών. Πέρυσι οδήγησε την Μπέτις στην ευρωπαϊκή έξοδο, καθώς τερμάτισε έκτ, αλλά η φετινή πορεία ξεπερνά τις προσδοκίες και άπαντες στο στρατόπεδο των "βερδιμπλάνκος"¨πίνουν νερό στ' όνομά του. Έτσι, λοιπόν, θα μείνει στην ομάδα της Σεβίλλης για αρκετά ακόμη χρόνια.

TAGS ΜΠΕΤΙΣ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ