LA LIGA

Μπέτις - Ατλέτικο 1-3: Ο Φέλιξ υπέγραψε την προσπέραση στην 4η θέση

Ο Ζοάο Φέλιξ πανηγυρίζει γκολ του στο Ατλέτικο Μαδρίτης - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Champions League.
Ο Ζοάο Φέλιξ πανηγυρίζει γκολ του στο Ατλέτικο Μαδρίτης - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο Ζοάο Φέλιξ ήταν ο πρωταγωνιστής και σκόρερ δύο τερμάτων στη νίκη της Ατλέτικο επί της Μπέτις μέσα στην Ανδαλουσία, με το 3-1 να την οδηγεί σε προσπέραση στην 4η θέση της La Liga.

Η Ατλέτικο επικράτησε με 3-1 της Μπέτις στο "Μπενίτο Βιγιαμαρίν" και την προσπέρασε στην 4η θέση της La Liga έπειτα από 27 αγωνιστικές, έχοντας ως πρωταγωνιστή τον Ζοάο Φέλιξ, ο οποίος σημείωσε δύο γκολ.

Ο Πορτογάλος επιθετικός "χτύπησε" μόλις στο 2ο λεπτό της συνάντησης, ωστόσο στη συνέχεια έγιναν τρεις αναγκαστικές αλλαγές (Σίμε Βρσάλκο, Άνχελ Κορέα για τους φιλοξενούμενους, Αντρές Γκουαρδάδο για τους γηπεδούχους). Στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Κριστιάν Τέγιο ισοφάρισε για τους "βερδιμπλάνκος", όμως η Ατλέτικο ήταν καλύτερη και έψαχνε διαρκώς το επόμενο γκολ.

Στο 61' ο Φέλιξ επιβεβαίωσε τη φόρμα του και δικαίωσε τον Ντιέγκο Σιμεόνε που τον προτιμά στο βασικό σχήμα αντί του Λουίς Σουάρες ή του Αντουάν Γκριεζμάν, κάνοντας το 2-1. Λίγο αργότερα ο Φελίπε είχε δοκάρι, ενώ ο Φέλιξ έχασε σπουδαία ευκαιρία στο 72' για να κάνει χατ τρικ. Τελικά το τρίτο γκολ σημειώθηκε από τον Τομά Λεμάρ, ο οποίος "σφράγισε" τη νίκη της ομάδας του.

Τα αποτελέσματα της 27ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της La Liga

Το πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής

TAGS LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΕΤΙΣ ΑΤΛΕΤΙΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ