ΤΟΥΡΚΙΑ

Μπεσίκτας: Επίθεση με πέτρες στο πούλμαν πριν τον τελικό με την Αντάλιασπορ

Παίκτες της Μπεσίκτας πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στον ΠΑΟΚ για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League στο γήπεδο της Τούμπας | Τρίτη 25 Αυγούστου 2020
Παίκτες της Μπεσίκτας πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στον ΠΑΟΚ για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League στο γήπεδο της Τούμπας | Τρίτη 25 Αυγούστου 2020 EUROKINISSI SPORTS

Επίθεση με πέτρες δέχτηκε το πούλμαν της Μπεσίκτας την ώρα που αυτό πήγαινε προς το γήπεδο για τον τελικό Κυπέλλου με την Αντάλιασπορ. (VIDEO)

Σκηνές τρόμου έζησαν τα μέλη της αποστολής της Μπεσίκτας που πήγαιναν στο γήπεδο για τον τελικό Κυπέλλου με την Αντάλιασπορ καθώς και οι οικογένειες τους.

Συγκεκριμένα, οπαδοί Γκεζτεμπέ (σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης) υποδέχτηκαν τα πούλμαν της αποστολής με πέτρες.

Αποτέλεσμα ήταν να υπάρξουν υλικές ζημιές στα δύο εξ αυτών. Στο ένα ήταν η αποστολή της ομάδας και στο δεύτερο οι οικογένειες των μελών του προπονητικού τιμ.

Η στιγμή της επίθεσης σε VIDEO

Ξύλο και μεταξύ οπαδών

Πέρα από την επίθεση στα πούλμαν της αποστολής της Μπεσίκτας είχαμε και συμπλοκές οπαδών. Για πρώτη φορά σε αγώνα επιτράπηκε η παρουσία 250 φιλάθλων από κάθε πλευρά.

Όπως αναφέρουν τα τουρκικά Μέσα οι οπαδοί των δύο πλευρών, συνεπλάκησαν και χρειάστηκε η παρέμβαση της αστυνομίας με δακρυγόνα για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ