ΑΡΗΣ

Μπερτόγλιο: "Μου κόστισε η απουσία μου, συγγνώμη για την κόκκινη στον Βόλο"

Ο Μπερτόγλιο στην αναμέτρηση του Άρη με τον Αστέρα για τη 12η αγωνιστική της Super League Interwetten.
Ο Μπερτόγλιο στην αναμέτρηση του Άρη με τον Αστέρα EUROKINISSI SPORTS

Ο Φακούντο Μπερτόγλιο μετά τη νίκη του Άρη με τον Αστέρα ζήτησε συγγνώμη για την κόκκινη κάρτα που είχε δεχθεί στο παιχνίδι με τον Βόλο.

Ο Άρης επικράτησε 1-0 του Αστέρα, με τον Φακούντο Μπερτόγλιο να επιστρέφει μετά την απουσία του. Ο παίκτης των κιτρίνων μάλιστα ζήτησε συγγνώμη για την κόκκινη κάρτα που είχε δει στο ματς κόντρα στον Βόλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπερτόγλιο:

Για το γκολ του Άρη: "Δεν γνωρίζω αν ήταν αυτογκόλ ή το βάλαμε εμείς. Πρέπει να το δω στην τηλεόραση, αλλά μάλλον ήταν αυτογκόλ. Αισθάνομαι όμορφα με την ενέργεια που βγάζουμε ως ομάδας. Είναι κάτι πολύ όμορφο".

Για την κόκκινη κάρτα με τον Βόλο: "Μου κόστισε η απουσία μου. Συγγνώμη για την κόκκινη που δέχθηκα στον Βόλο και δεν μπόρεσα να βοηθήσω στα τελευταία παιχνίδια. Τώρα όμως επέστρεψα για να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Φυσικά και το μετανιώνω. Αφησα την ομάδα μου με μείον έναν παίκτη. Δεν έδειξα εξυπνάδα. Έπρεπε να σκεφτώ καθαρά".

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΑΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ