ΑΡΗΣ

Μπερτόγλιο στο SPORT24: "Είμαι έτοιμος να ταΐσω με ασίστ τον Μήτρογλου"

Μπερτόγλιο και Ιωάννου πανηγυρίζουν τη νίκη (0-1) του Άρη επί του Απόλλωνα Σμύρνης
Μπερτόγλιο και Ιωάννου πανηγυρίζουν τη νίκη (0-1) του Άρη επί του Απόλλωνα Σμύρνης EUROKINISSI

Ο Φακούντο Μπερτόγλιο μίλησε στο SPORT24 για τη νίκη του Άρη επί του Απόλλωνα Σμύρνης, τον "κύριο στόχο" κατάκτησης του Κυπέλλου και το δίδυμο που ετοιμάζεται να σχηματίσει με τον Κώστα Μήτρογλου.

Ο Άρης νίκησε 1-0 τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη για τη 18η αγωνιστική της Super League Interwetten. Ύστερα από τρία παιχνίδια χωρίς γκολ, το τρίποντο για τους κίτρινους έδωσε στο 18ο λεπτό ο Κύπριος αριστερός μπακ, Νικόλας Ιωάννου.

Το SPORT24 συνάντησε μετά την αναμέτρηση τον Φακούντο Μπερτόγλιο, τον 30χρονο Αργεντινό μαέστρο της τρέχουσας σεζόν για τον Άρη.

Ο "φλάκο" μίλησε για το τρίποντο, τον "κύριο στόχο" κατάκτησης του Κυπέλλου και το δίδυμο που ετοιμάζεται να σχηματίσει με τον Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη τη Δευτέρα (25/1).

"Είναι τρεις πολύ σημαντικοί βαθμοί κόντρα σε μία ομάδα που κατά τη γνώμη μου είναι από τις πιο καλές στο πρωτάθλημα. Έτσι όπως είναι η σεζόν, δεν έχουμε πολυτέλεια να βάζουμε μακροπρόθεσμους στόχους. Ήδη το μυαλό μας είναι στην ΑΕΛ", υποστήριξε σε σχέση με το ματς.

- Προβάδισμα πρόκρισης στο Κύπελλο. Είναι στόχος του Άρη η κατάκτηση του τροπαίου; Μπορεί ο Άρης σηκώσει το Κύπελλο;

"Πιστεύω ότι ναι. Είναι ο κύριος στόχος για την ομάδα, για εμάς, για τους φανατικούς οπαδούς. Προφανώς δεν μπορούμε να αφήσουμε στην άκρη το πρωτάθλημα. Είναι πιο σημαντικό να κατακτήσουμε το τρόπαιο για τον κόσμο, αλλά και για εμάς τους ίδιους".

Ο Φακούντο Μπερτόγλιο
Ο Φακούντο Μπερτόγλιο


- Γιατί βλέπουμε τον καλύτερο Μπερτόγλιο που έχουμε δει;

"Έχει να κάνει με τα παιδιά, τους συμπαίκτες μου. Έχω το ίδιο ταλέντο, αλλά είμαι πιο έμπειρος πλέον. Ήθελα πολύ να παίξω πολύ σε μια ομάδα σαν τον Άρη και προετοιμάστηκα ψυχολογικά μέσα μου για να αρπάξω από τα μαλλιά αυτήν την ευκαιρία".

- Έρχεται και ο Μήτρογλου. Είσαι έτοιμος να σχηματίσεις μαζί του ένα "εκρηκτικό δίδυμο";

"Τον γνωρίζω. Τον θυμάμαι από τον Ολυμπιακό και από την Μπενφίκα. Θα δώσει απίστευτο άλμα ποιότητας στην ομάδα. Είμαι έτοιμος να τον ταΐσω με ασίστ και από εκεί και έπειτα τη δουλειά του την ξέρει. Ελπίζω να βάλει πολλά γκολ, όπως κάνει πάντα"

TAGS ΑΡΗΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ