PREMIER LEAGUE

Μπέρνλι - Έβερτον 1-1: Δεν έμεινε κανένας ευχαριστημένος

Μίνα και Γουντ διεκδικούν την μπάλα στο Μπέρνλι - Έβερτον στις 5 Δεκεμβρίου του 2020 για την 11η αγωνιστική της Premier League.
Μίνα και Γουντ διεκδικούν την μπάλα στο Μπέρνλι - Έβερτον OLI SCARFF/POOL VIA AP

Η Μπέρνλι και η Έβερτον αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1 για την 11η αγωνιστική της Premier League, ένα αποτέλεσμα που δεν άφησε καμία από τις δύο ομάδες ευχαριστημένη.

Δεν είχε νικητή η αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της 11ης αγωνιστικής της Premier League. Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι μεταξύ της Μπέρνλι και της Έβερτον. Το αποτέλεσμα δεν άρεσε στις δύο ομάδες, αφού άφησε τους γηπεδούχους στην 19η θέση με 6 πόντους, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην 7η θέση με 17 βαθμούς.

Η Μπέρνλι άνοιξε το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό. Ο Ρόμπερτ Μπρέιντι έγινε αποδέκτης της μπάλας έξω από την περιοχή, δοκίμασε το πόδι του και κατάφερε με ένα πολύ ωραίο μακρινό σουτ να κερδίσει τον Πίκφορντ για το 1-0.

Οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να κρατήσουν το προβάδισμα μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Στο 45+3' τα ζαχαρωτά πέτυχαν το γκολ της ισοφάρισης. Ο Άλαν είδε τον Ρισάρλισον στα αριστερά και εκείνος γύρισε μέσα στην περιοχή για τον Ντόμινικ Κάλβερτ-Λιούιν, ο οποίος από κοντά έγραψε το 1-1.

Η Έβερτον στο δεύτερο μέρος είχε μεν την κατοχή και λίγες παραπάνω τελικές ευκαιρίες, αλλά το σκορ δεν άλλαξε και το 1-1 έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Μπέρνλι: Πόουπ, Τέιλορ, Μι, Ταρκόβσκι, Λόουτον, ΜακΝέιλ, Μπράουνχιλ, Γουέστγουντ, Μπρέιντι (86' Μπένσον), Ροντρίγκες (75' Μπαρνς), Γουντ

Έβερτον: Πίκφορντ, Κιν, Μίνα, Γκόντφρεϊ, Ντελφ (20' Γκόμες), Ντουκουρέ (81' Σίγκουρντσον), Άλαν (89' Τοσούν), Ιβόμπι, Ρισάρλισον, Κάλβερτ-Λιούιν, Χάμες Ροντρίγκες

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 11ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Σάββατο 5 Δεκεμβρίου

Μπέρνλι - Έβερτον 1-1 (3' Μπρέιντι / 45+3' Κάλβερτ-Λιούιν)

(17:00) Μάντσεστερ Σίτι - Φούλαμ

(19:30) Γουέστ Χαμ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

(22:00) Τσέλσι - Λιντς

Κυριακή 6 Δεκεμβρίου

(14:00) Γουέστ Μπρομ - Κρίσταλ Πάλας

(16:15) Σέφιλντ Γιουνάιτεντ - Λέστερ

(18:30) Τότεναμ - Άρσεναλ

(21:15) Λίβερπουλ - Γουλβς

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου

(22:00) Μπράιτον - Σαουθάμπτον

TAGS PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΒΕΡΤΟΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ