PREMIER LEAGUE

Μπέρνλι - Άρσεναλ: Τα δύο πέναλτι στην ίδια φάση που δεν δόθηκαν στους Λονδρέζους

To χέρι του Πίτερς στο Μπέρνλι - Άρσεναλ που δεν δόθηκε πέναλτι
To χέρι του Πίτερς στο Μπέρνλι - Άρσεναλ που δεν δόθηκε πέναλτι GLOMEX

Η Άρσεναλ ζήτησε δύο φορές πέναλτι μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα όταν η μπάλα βρήκε ισάριθμες φορές στα χέρια του Πίτερς στο ματς με την Μπέρνλι αλλά ούτε ο διαιτητής ούτε ο VAR έδωσαν σημασία στο αίτημα των Λονδρέζων (VIDEO).

Η Άρσεναλ μπορεί να τα βάζει με την τύχη ή την ατυχία της αν προτιμάτε καθώς από το ολέθριο λάθος του Τζάκα αλλά και τα δύο δοκάρια που είχε στο φινάλε δεν μπόρεσε να πάρει το τρίποντο στο "Turf Moor", ωστόσο το 1-1 θα μπορούσε να το είχε αποφύγει αν ο διαιτητής Μάρινερ ενεργούσε διαφορετικά στη φάση του 74ου λεπτού.

Ήταν η φάση που ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από πλευράς κανονιέρηδων και για την οποία δεν σταμάτησε να μιλάει ο Μικέλ Αρτέτα στις δηλώσεις του μετά το ματς ('ήταν καθαρό πέναλτι" επέμενε ο Ισπανός) με πρωταγωνιστές τους Πεπέ και Πίτερς.

Ο Γάλλος εξτρέμ μπήκε στην περιοχή των κλάρετς από τα δεξιά και προσπάθησε να κάνει πάσα, με τη μπάλα να σταματάει στο δεξί χέρι του Πίτερς και τον Πεπέ να ζητάει πέναλτι, χωρίς όμως να εισακούεται η επιθυμία του.

Ακολούθως προσπάθησε να κάνει εκ νέου πάσα, με τη μπάλα να βρίσκει αυτή τη φορά στο απλωμένο αριστερό χέρι του Πίτερς και τους Λονδρέζους να ζητούν ξανά πέναλτι.

Ωστόσο ο διαιτητής Μάρινερ έκρινε πως ήταν πολύ μικρή η απόσταση μεταξύ των δύο παικτών και ζήτησε να συνεχιστεί το παιχνίδι ενώ το εντυπωσιακό είναι πως -αν και ήταν σε αφύσικη θέση το χέρι του Πίτερς τη δεύτερη φορά και του έδωσε πλεονέκτημα να κόψει τη μπάλα- δεν παρενέβη ο VAR για να του πει να κοιτάξει τη φάση στο μόνιτορ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Glomex

TAGS PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ