ΜΙΛΑΝ

Μπερλουσκόνι: "Η καρδιά μου χαίρεται όπως κάθε οπαδού της Μίλαν"

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι
Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι @ 2022 LUCA BRUNO / AP IMAGES

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι δήλωσε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Μίλαν, ότι η καρδιά του χαίρεται όπως κάθε οπαδού των ροσονέρι, ενώ συνεχάρη και την Ίντερ για την προσπάθειά της.

Η Μίλαν νίκησε 3-0 τη Σασουόλο εκτός έδρας και κατέκτησε το 19ο πρωτάθλημα στην ιστορία της. Περιχαρής για την επιτυχία της ομάδας ήταν και ο επί χρόνια ιδιοκτήτης και πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Ο "καβαλιέρε" δήλωσε μεταξύ άλλων ότι χαίρεται όπως κάθε οπαδός των ροσονέρι, την ομάδα που έχει το μεγαλύτερο κύρος, ενώ συνεχάρη την Ίντερ για την προσπάθειά της.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι: "Είναι βαθιά συγκίνηση να βλέπεις το πρωτάθλημα στις φανέλες της Μίλαν. Απόψε η καρδιά μου χαίρεται όπως κάθε οπαδού των ροσονέρι. Είναι βαθιά συγκίνηση να βλέπω το σκουντέτο με τις φανέλες της Μίλαν.

Η Μίλαν είναι η ιταλική ομάδα που έχει το μεγαλύτερο κύρος στον κόσμο, μια ομάδα που μου έχει δώσει τόσα πολλά, που μου επέτρεψε να είμαι ο πρόεδρος του συλλόγου που έχει κερδίσει τα περισσότερα στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Ακολουθώ τη Μίλαν από παιδί, όταν ο πατέρας μου με πήγε στο γήπεδο για να χαρώ και να υποφέρω με την ομάδα, αλλά ως Μιλανέζος. Θέλω να συγχαρώ και την Ίντερ, η οποία έπαιξε στο μεγάλο πρωτάθλημα και πάλεψε μέχρι το τέλος με αποφασιστικότητα και ποιότητα".

TAGS ΜΙΛΑΝ SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ