ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Mπεργκ:"Γνωρίζω για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού"

Mπεργκ:"Γνωρίζω για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού"
INTIME SPORTS

Ο Μάρκους Μπεργκ επανέλαβε ότι γνωρίζει για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, ενώ άσκησε κριτική στο Αμβούργο στηλιτεύοντας την στάση της γερμανικής ομάδας.

Ο Μάρκους Μπεργκ είναι στην Σουηδία αυτό το διάστημα καθώς βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της αποθεραπείας του.

Ο διεθνής επιθετικός δήλωσε στα ΜΜΕ της χώρας του ότι γνωρίζει για τον Παναθηναϊκό και άσκησε κριτική στο Αμβούργο για την στάση που τηρούν οι Γερμανοί στην υπόθεση του.

"Το Αμβούργο κάνει... παιχνίδια μέσω απειλών. Είναι πολύ κακή στάση όλη αυτή αν θέλετε τη γνώμη μου. Είναι θλιβερό να μη μου επιτρέπουν να προπονηθώ και μετά να το βγάζουν κατά αυτό τον τρόπο στον Τύπο. Δεν πρόκειται να κλάψω για τίποτα.

Δεν πήγα στην Ελλάδα, αλλά γνωρίζω το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού και κάποιων άλλων ομάδων. Ακούγεται πολύ καλό, αλλά θα δούμε τι θα γίνει.

Είμαστε κοντά στο διαζύγιο με το Αμβούργο. Θα πάω στη Γερμανία και θα μιλήσω μαζί τους και θα δούμε τι θα γίνει μετά", είπε ο Μάρκους Μπεργκ.

Εκτός από τον Παναθηναϊκό, την υπόθεση του Μπεργκ παρακολουθεί και η Γκέτεμποργκ, με την διοίκηση της ομάδας να έχει ήδη προσεγγίσει την πλευρά του επιθετικού του Αμβούργου και να του έχει μεταφέρει ότι αν επιθυμεί να επιστρέψει στην πατρίδα του, εκείνοι θα κάνουν ότι μπορούν για να κλείσουν την συμφωνία.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ