ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Μπενζεμά ξεκαθαρίζει την κατάσταση με Βινίσιους

Ο Καρίμ Μπενζεμά με τον Βινίσιους στον αγώνα της Ρεάλ κόντρα στην Ατλέτικο
Ο Καρίμ Μπενζεμά με τον Βινίσιους AP PHOTO/PAUL WHITE

Ο Καρίμ Μπενζεμά βρήκε την ευκαιρία στην προπόνηση της Πέμπτης να μιλήσει με τον Βινίσιους και να ξεκαθαρίσει τη θέση του, μετά τα όσα αρνητικά τον έπιασε η κάμερα να λέει για τον Βραζιλιάνο στην ανάπαυλα του Γκλάντμπαχ - Ρεάλ.

Αν και η Ρεάλ αναδείχθηκε τελικά, ισόπαλη με την Γκλάντμπαχ (2-2) για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν λίγο έλειψε να φύγει χωρίς βαθμό από το Borussia Park, ενώ η μέτρια εικόνα των Μαδριλένων προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Καρίμ Μπενζεμά.

Συγκεκριμένα, στην ανάπαυλα, οι "μερένγκες" πήγαν στα αποδυτήρια έχοντας στην πλάτη τους ήδη ένα γκολ, με τον τηλεοπτικό φακό μάλιστα, να "πιάνει" τον Μπενζεμά να είναι σε έξαλλη κατάσταση με τον Βινίσιους, λέγοντας στον Φερλάν Μεντί να μην του δώσει καμία πάσα, γιατί δεν κάνει τίποτα σωστό.

Το γεγονός ότι το βίντεο κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο οδήγησε τον Γάλλο στράικερ, σύμφωνα με τη Marca, να πλησιάσει στην προπόνηση της Πέμπτης (29/10) τον Βραζιλιάνο, προκειμένου να του εξηγήσει τα όσα διέρρευσαν ότι είπε για εκείνον.

Οι δύο τους, όπως αποκαλύπτει το δημοσίευμα, έλυσαν την παρεξήγηση, με τον Βινίσιους να δέχεται την εξήγηση του Γάλλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ