LA LIGA

Μπενζεμά: "Το Ρεάλ - Μπαρτσελόνα θα είναι πάντα το ίδιο, κάποτε έπαιζαν Ζιντάν - Ρονάλντο, τα ονόματα αλλάζουν"

Ο Καρίμ Μπενζεμά πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Ρεάλ κόντρα στην Μαγιόρκα σε ματς της La Liga | 22 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Καρίμ Μπενζεμά πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Ρεάλ κόντρα στην Μαγιόρκα σε ματς της La Liga | 22 Σεπτεμβρίου 2021 @2021 MANU FERNANDEZ/AP IMAGES

Ο Καρίμ Μπενζεμά αναφέρθηκε στη διαχρονικότητα του Clasico, αλλά και το πόσο σημαντικό είναι αυτό το ντέρμπι για τη Ρεάλ και την Μπαρτσελόνα, τονίζοντας πως όσοι ποδοσφαιριστές και να αλλάξουν θα παραμείνει το κορυφαίο ποδοσφαιρικό παιχνίδι.

Έπειτα από την αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι από το Καμπ Νου, η Μπαρτσελόνα έγινε η δεύτερη μετά τη Ρεάλ που γεύτηκε την πίκρα, χάνοντας τη σημαία της. Είχε προηγηθεί τρία χρόνια νωρίτερα ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος έκανε πρώτος το μεγάλο βήμα, όταν και έφυγε από τη Μαδρίτη για το Τορίνο και τη Γιουβέντους.

Για πρώτη φορά μετά μετά από 11 χρόνια αμφότεροι θα απουσιάζουν από το Clasico (24/10), με τον Καρίμ Μπενζεμά ωστόσο, να τονίζει πως αυτό δεν αλλάζει τη σπουδαιότητα της συγκεκριμένης αναμέτρησης. Ο Γάλλος διεθνής, ο οποίος ηγείται της La Liga, έχοντας σημειώσει εννέα γκολ και επτά ασίστ τόνισε ότι ο ενθουσιασμός γύρω από το ματς παραμένει και θα συνεχίσει να παραμένει αμείωτος, όσοι ποδοσφαιριστές και να αποχωρήσουν.

"Για μένα, εξακολουθεί να είναι το ίδιο. Παραμένει ο καλύτερος αγώνας που υπάρχει στο ποδόσφαιρο", δήλωσε στο ESPN.

"Δεν έχει σημασία για τους παίκτες που είναι εκεί, που έφυγαν ή που θα έρθουν. Το Ρεάλ-Μπαρτσελόνα είναι ιστορικό. Τα ονόματα αλλάζουν. Πριν υπήρχε ο Ζιντάν, ο Ροναλντίνιο, ο Ρονάλντο, ο Ετό. Το Ρεάλ-Μπαρτσελόνα θα είναι πάντα το Ρεάλ-Μπαρτσελόνα".

TAGS LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ