ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ

Μπενζεμά: Η Αλ Ιτιχάντ ανακοίνωσε την απόκτησή του με εντυπωσιακό καλωσόρισμα

Μπενζεμά: Η Αλ Ιτιχάντ ανακοίνωσε την απόκτησή του με εντυπωσιακό καλωσόρισμα
PRINT SCREEN

Παίκτης της Αλ Ιτιχάντ με κάθε επισημότητα είναι από το βράδυ της Τρίτης (06/06) ο Καρίμ Μπενζεμά, με την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας να τον καλωσορίζει κάνοντας λόγο για έναν νέο τίγρη που θα βρυχηθεί.

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια που ήταν κάτοικος "Μπερναμπέου" και έγινε θρύλος της Ρεάλ, φτάνοντας με τα γκολ του στη 2η θέση των σκόρερ όλων των εποχών των Μαδριλένων, ο Καρίμ Μπενζεμά πέταξε για άλλες ποδοσφαιρικές πολιτείες και από το βράδυ της Τρίτης (06/06) έχει κάθε λόγο να αισθάνεται... Σαουδάραβας.

Για αυτό φρόντισε η Αλ Ιτιχάντ που έκανε ένα από τα πιο ηχηρά μεταγραφικά "χτυπήματα" στην ιστορία του ποδοσφαίρου, αφού μπόρεσε να τον δελεάσει και να τον πείσει να αποχωρήσει από τους μερένγκες στο τέλος του συμβολαίου του και να επιλέξει εκείνη για να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του.

"Ο Μπενζεμά είναι εδώ. Ένας νέος τίγρης θα βρυχηθεί. Καλωσήρθες στην Ιτιχάντ", αναφέρει η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας στο τιτίβισμα... καλωσορίσματος προς τον Γάλλο επιθετικό, που το συνοδεύει με ένα video από την τελευταία του παρουσία με τη φανέλα της Ρεάλ, απέναντι στην Αθλέτικ Μπιλμπάο την περασμένη Κυριακή.

Φυσικά, ο κάτοχος της Χρυσής Μπάλας του 2022 θα αμειφθεί πλουσιοπάροχα από τους πρωταθλητές Σαουδικής Αραβίας, με τον 35χρονο φορ να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2026 και τη συμφωνία των δύο πλευρών να κάνει λόγο για ετήσιες αποδοχές που μπορεί να φτάσουν και τα 200 εκατομμύρια ευρώ.

Σημειώνεται ότι προπονητής της Αλ Ιτιχάντ είναι ο πρώην τεχνικός των Γουλβς και Τότεναμ, Νούνο Εσπιρίτο Σάντο, με τον Μπενζεμά από την πλευρά του να μετράει αντίστροφα για να αγωνιστεί στον μόλις τρίτο διαφορετικό σταθμό της καριέρας του έπειτα από τις Λιόν και Ρεάλ.

TAGS ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ